Camping Les Etoiles

Les Etoiles Limouqin - Saint-Sornin-Lavolps visuel 1/5
Les Etoiles Limouqin - Saint-Sornin-Lavolps visuel 2/5
Les Etoiles Limouqin - Saint-Sornin-Lavolps visuel 3/5
Les Etoiles Limouqin - Saint-Sornin-Lavolps visuel 4/5
Les Etoiles Limouqin - Saint-Sornin-Lavolps visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Etoiles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 40

  • Locations-number-locatif 12


Know-All-About-Camping

In de regio Nouvelle-Aquitaine, in het departement Corrèze, in Saint-Sornin-Lavolps, verwelkomt de 3-sterren camping Les Etoiles, gelegen tussen de departementen Dordogne, Haute-Vienne en Lot, u in een groene omgeving , verfraaid met een vijver rijk aan vis, voor een verblijf onder het teken van ontspanning, natuur en ontspanning van alle soorten in het hart van het Pays de Pompadour.


Op deze camping met directe toegang tot het meer, kunt u comfortabel verblijven in stacaravans voor 4 tot 6 personen, chalets voor maximaal 6 vakantiegangers of 2, 4 of 5 plaatsen zonder badkamer. Bovendien kunt u uw campers, tenten en caravans op schaduwrijke plaatsen installeren, met toegang tot een elektrische aansluiting en een waterpunt. Een serviceplaats voor campers is aanwezig op de site.


Om aangename momenten door te brengen met familie of vrienden, biedt de camping een verwarmd buitenzwembad, een jeu de boules, een ping-pong en een speeltuin voor peuters. Bovendien zal de vijver die direct toegankelijk is en tegen voordelige tarieven voor de bewoners van de camping, bevorderlijk zijn voor prachtige vissen en landelijke wandelingen.

Om je te herstellen, vind je lokaal ijs, friet en drankjes om zonder mate van te genieten en een kleine supermarkt om je dagelijkse aankopen te doen.


Vanaf deze camping op 45 minuten van Brive-la-Gaillarde, neem deel aan een van de paardenraces in de renbaan en bezoek het beroemde kasteel van de Marquise in Arnac-Pompadour, oefen kajakken, wandelen elk type, klimmen of karten op de omliggende locaties en ontdek het natuurlijke erfgoed, de architectuur en de gastronomie van dit prachtige land!

Campings in de buurt

Populairste steden