Een merk easyvoyage

Domaine du Balbuzard

Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 1/7
Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 2/7
Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 3/7
Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 4/7
Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 5/7
Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 6/7
Domaine du Balbuzard Auvergne - Condat-en-Combraille visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine du Balbuzard op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 6


Know-All-About-Camping

De camping Domaine du Balbuzard is gelegen aan het meer in Condat-en-Combraille in Puy-de-Dôme. Deze natuur- en familiecamping biedt een ongewoon verblijf aan het meer en geniet van de geneugten van een traditionele camping. Comfortabele huisjes met uitzicht op het meer zijn ook te huur.

Ongewoon verblijf aan het meer

Om een uitzonderlijk verblijf in de Auvergne door te brengen, gaat er niets boven genieten van een van de ongewone accommodaties aangeboden door de camping Domaine du Balbuzard. De laatste biedt inderdaad een onvergetelijke vakantie door als een paar, met familie of vrienden. Het zal geweldig zijn om te leven als de Mongoolse nomaden door een yurt op het meer te huren. Deze ongewone, comfortabele, warme en prachtig ingerichte accommodatie zal vakantiegangers zeker verrukken. Het zal ook mogelijk zijn om te blijven zoals de indianen door een tipi te huren voor 4 personen. Voor een romantische nacht op het meer gaat er niets boven het huren van een Starry Night Bubble, een cocon met een transparante koepel die een uitzonderlijk uitzicht op de natuur en de sterren biedt, allemaal in totaal comfort.

Camping met sauna aan het meer

De camping Domaine du Balbuzard biedt zijn gasten een speciaal moment en tijd door te brengen dankzij de sauna die hij tot hun beschikking heeft. Deze sauna is op palen geïnstalleerd en heeft een erker met uitzicht op het meer om los te koppelen en te ontspannen in een uitzonderlijke omgeving.

Vakantiegangers hoeven zich geen zorgen te maken over maaltijden op camping Domaine du Balbuzard, gewoon om comfortabel onder de tafel te zitten en te genieten van goede zelfgemaakte gerechten. Pannenkoeken, gegratineerde ravioli, salades of chocoladefondant, er is voor elk wat wils. Dankzij het uitzicht op het meer en de vriendelijke sfeer van het restaurant kunnen vakantiegangers aangename momenten doorbrengen. Vakantiegangers die een ontspannen moment willen doorbrengen, kunnen aan de buitentafels van de bar van de camping zitten. Deze tafels zijn geïnstalleerd op een grasveld met uitzicht op het meer, zodat u kunt genieten van goede tijden met familie of vrienden.

Visreis aan het meer

Vissende liefhebbers zullen gefascineerd raken door de ligging aan het meer op camping Domaine du Balbuzard. Ze zullen moeten vissen in "No-kill" en moeten proberen snoek en baars te vangen. Zowel beginnende als ervaren vissers zullen kunnen vliegen en lokken.

Campings in de buurt

Populairste steden