Camping Saint-Sauves-d'Auvergne : De gids 29 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Saint-Sauves-d'Auvergne : De gids - 2 campings à comparer

Saint-Sauves-d'Auvergne

-

Auvergne

Animaties

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Saint-Sauves-d'Auvergne

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Saint-Sauves-d'Auvergne

clique

Campingplatz in weniger als 10 km à Saint-Sauves-d'Auvergne

Les Coux Auvergne - Murat-le-Quaire visuel 1/1
Murat-le-Quaire

-

Auvergne
Les Coux Auvergne - Murat-le-Quaire visuel 1/1

Wifi

De tweesterrencamping Les Coux biedt u een afspraak in Murat-le-Quaire, in het departement Puy-de-Dôme, in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, op een rustig en bebost terrein op 10 km van het station van Sancy wintersport en op 800 meter van de rivier de Dordogne die ongetwijfeld liefhebbers van vissen zal verrukken. Op deze familiecamping bij de rivier, kunt u verblijven in stacaravans met terrassen van 1, 2 of 3 slaapkamers voor 2 tot 6 vakantiegangers en uitgerust voor uw comfort. U kunt uw campers, caravans en tenten ook op schaduwrijke, halfschaduw of zonnige plaatsen installeren, met toegang tot elektriciteit als een betaalde optie. Merk op dat de camping ook de verhuur van een caravan aanbiedt. Om u bezig en vermaakt te houden, beschikt de camping over een kinderspeelplaats, een tafeltennistafel en een speelkamer met tafelvoetbal. Tijdens het winterseizoen kunt u ook genieten van een shuttle - stop 100 meter van de camping - waarmee u in alle rust kunt deelnemen aan de skipistes van Sancy. Eindelijk kunt u ter plaatse verschillende te koop aangeboden drankjes kopen en u kunt tijdens uw verblijf gemakkelijk tanken via de supermarkt op 700 meter van uw vakantieplaats. Goed om te weten: gratis WiFi op de hele camping! Ontdek vanaf deze camping op menselijke schaal de vulkanen, meren en watervallen die de reputatie van deze prachtige regio maken, geniet van de kaas zoals de beroemde Saint-Nectaire en mis niet om een dag met familie door te brengen of met vrienden in het dynamische kuuroord La Bourboule!

Zie de camping
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 1/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 2/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 3/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 4/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 5/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 6/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 7/7
La Bourboule

-

Auvergne
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 1/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 2/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 3/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 4/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 5/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 6/7
Les Vernières Auvergne - La Bourboule visuel 7/7

Toegang rivier Zwembad VACAF Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Animaties

Camping Flower Les Vernières ligt in een groene omgeving met honderd jaar oude bomen en grote open plekken op een hoogte van 850 m langs de oevers van de Dordogne in de richting van Mont Dore. Vanuit La Bourboule, een klein stadje met Belle Epoque-charme, ga je naar de vele wandelpaden om de Sancy en het vulkanenpark van Auvergne te verkennen. Op de camping wacht u ontspanning en gezelligheid, tussen het verwarmde binnenzwembad en de vele gezinsactiviteiten die worden

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete à Saint-Sauves-d'Auvergne

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Saint-Sauves-d'Auvergne

LE POUTIE Auvergne - Murat-le-Quaire visuel 1/1
Murat-le-Quaire

-

Auvergne
LE POUTIE Auvergne - Murat-le-Quaire visuel 1/1

Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping
Le Poutié Auvergne - La Bourboule visuel 1/1
La Bourboule

-

Auvergne
Le Poutié Auvergne - La Bourboule visuel 1/1

Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

In Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, verwelkomt de 3-sterren camping Poutié u zomer en winter op een steenworp afstand van het centrum van het kuuroord La Bourboule en op 5 km van het skigebied van Mont-Doré. Wat de curisten, de sporters en de liefhebbers van de natuur te verrukken! Op deze familiecamping in de buurt van de rivier de Dordogne, kunt u verblijven in chalets voor 2 tot 6 personen of comfortabele stacaravans voor 2 tot 8 personen - aangepast voor sommige mensen met beperkte mobiliteit - perfect uitgerust en ingericht met gemeubileerd terras. Uw tenten, campers en caravans kunnen enorme semi-schaduwrijke plaatsen bezetten, uitgerust met een elektrische aansluiting. Merk op dat de camping ook het hele jaar door residentiële sites en een camperplaats biedt. Verwarmd buitenzwembad, kinderbad, kinderspeelplaats, petanque, tafeltennis, speelkamer inclusief biljart en tafelvoetbal zijn de verschillende sport- en recreatiefaciliteiten die de camping tot uw beschikking heeft in plaats daarvan. Daarnaast organiseert de camping verschillende zomeractiviteiten, zoals aquarobicslessen, dansavonden, begeleide mountainbiketochten of niet en de jongsten kunnen nieuwe vrienden maken in de kinderclub. Er is ook een bar en een restaurant met huisgemaakte gerechten met traditionele en Italiaanse specialiteiten. Goed om te weten: gratis WiFi op de hele camping! Vanaf deze rustige camping met uitzicht op de bergen, investeer je de stad La Bourboule voor zijn casino en Fenestre Park, ga in de zomer om de natuurlijke bezienswaardigheden van de regio te ontdekken, zoals de Puy de Dôme en Sancy en, in de winter, ga om de sporen van de resorts Mont Doré, Super Besse of Chastreix te raken!

Zie de camping
La Tour-d'Auvergne

-

Auvergne

Toegang rivier VACAF Wifi Animaties

De tweesterrencamping La Vallée zal u ontmoeten in La Tour-d''Auvergne, in het departement Puy-de-Dôme, in de Auvergne-Rhône-Alpes, op zijn 3 hectare grote bloeiende moeder natuur, genesteld in het hart Auvergne vulkanen natuurpark gelegen aan de oevers van de rivier la Burande, geschikt voor vissen en nietsdoen voeten in het water. Op deze camping, omringd door bergen met directe toegang tot de rivier, kunt u een stacaravan huren voor 2, 4 of 6 vakantiegangers, een chalet voor 5, 6 of 7 personen of een caravan van 2 of 2 tot 4 plaatsen - zonder toiletten, allemaal versierd met een terras met tuinmeubelen. Om uw tenten, campers en caravans te installeren, vindt u grote semi-schaduwrijke of zonnige plaatsen, met of zonder elektriciteit. Merk op dat de camping voordelige tarieven biedt voor spa-gasten en ook groepen verwelkomt. Er is iets om af te leiden en te ontspannen op de plek tussen de speelkamer, de bibliotheek, de tafeltennistafel, de voetbal-, volleybal- en jeu de boulesvelden, de speeltuin en de animaties. regelmatig warm georganiseerd door de camping. Wat het restaurant betreft, vindt u op de camping een snackbar, een collectieve barbecue en een ontbijtservice. Om aan al uw culinaire wensen te voldoen, heeft u gemakkelijk toegang tot de verschillende winkels en diensten in het centrum van de stad, op slechts 1 km afstand. NB: De camping accepteert een goede VACAF! Geniet vanaf deze rustige en familiecamping van de geneugten van begeleid zwemmen in het meer op 600 meter afstand, oefen wandelen, fietsen of paardrijden en ontmoet de must-see plekken in de omgeving: Puy de Dôme en Sancy, Banne d'Ordanche, plateaus van Cézallier, grotten van Cornadore, kasteel van Murol, enz!

Zie de camping
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 1/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 2/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 3/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 4/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 5/5
Mont-Dore

-

Auvergne
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 1/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 2/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 3/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 4/5
La Plage Verte Auvergne - Mont-Dore visuel 5/5

VACAF Wifi Restaurant

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, zal de 3-sterren camping La Plage Verte u ontmoeten in Mont-Dore, een kuuroord genesteld in het hart van het regionale natuurpark van de Auvergne, op een perceel van 2,5 hectare gedomineerd door de Puy du Sancy, voor een verblijf onder het teken van ontspanning en natuur. Op deze camping met een adembenemend uitzicht op de omliggende vulkanen, kunt u verblijven in stacaravans of houten hutten - zonder gezondheid - die plaats bieden aan 4 tot 6 personen. U kunt uw campers, caravans en tenten ook installeren op afgebakende en halfschaduwrijke plaatsen, met elektriciteitsaansluiting tegen betaling. Houd er rekening mee dat de camping ook appartementen biedt voor 6 vakantiegangers en een ruim vakantiehuis in de buurt van uw vakantieplaats. Wat betreft sportieve en recreatieve activiteiten, de camping heeft een spa, een sauna en een speeltuin die uw kleintjes zullen verrukken. Bovendien zal de rivier de Dordogne 3 km de plek zijn voor sportvissers. U kunt genieten van een restaurant op de camping en, om bij te tanken, de verschillende winkels en diensten in het centrum van het resort, dicht bij daar. Goed om te weten: goede VACAF geaccepteerd en gratis thermische shuttle vanaf de camping! Vergeet niet om vanaf deze rustige en gastvrije camping de thermale baden te bezoeken die historische monumenten van de stad zijn, veel buitenactiviteiten te doen (wandelen, boomklimmen, paragliden, klimmen, enz.) En naar de ontdek de natuurlijke en erfgoedschoonheden van de regio Sancy!

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Saint-Sauves-d'Auvergne

Domaine Grande Cascade Auvergne - Mont-Dore visuel 1/1
Mont-Dore

-

Auvergne
Domaine Grande Cascade Auvergne - Mont-Dore visuel 1/1

Wifi Jacuzzi Animaties

De tweesterrencamping Domaine de la Grande Cascade, op 3 km van het centrum van Mont-Dore, in het departement Puy-de-Dôme, in de regio Auvergne-Rhône-Alpe, verwelkomt u in zijn rustige en groene 2 5 hectare gelegen in het hart van het regionale natuurpark van de vulkanen van de Auvergne. Op deze gezinsvriendelijke camping tegenover het Sancy-massief, kunt u verblijven in chalets voor 2 personen of is er plaats voor maximaal 5 vakantiegangers of in hutten die niet zijn uitgerust met 3 plaatsen. Grote afgebakende en semi-schaduwrijke sites met of zonder toegang tot elektriciteit zijn ook gepland. Let op: de camping heeft een serviceterrein voor campers en biedt voordelige tarieven voor de spa. Op het terrein kunnen de gasten genieten van een jacuzzi, een speeltuin voor de jongere gasten, waaronder een tafeltennistafel en een open minigolfbaan en een petanque. Aan de voedselkant vindt u een supermarkt met brood en gebak, een ontbijtservice en een gemeenschappelijke barbecue om uw merguez en kebabs te grillen. Goed om te weten: restaurant met lokale specialiteiten op slechts 500 meter afstand! Wandel vanaf deze camping op 9 km van La Bourboule over het Grande Cascade-pad om de GR34 van het Crêtes-pad te bereiken, bezoek het prachtige kuuroord Mont-Dore en oefen op uw gemak via de aangepaste plaatsen rondom Accrobranche , klimmen, paardrijden, paragliding en vele andere buitenactiviteiten!

Zie de camping
Camping de Jollère Auvergne - Perpezat visuel 1/1
Perpezat

-

Auvergne
Camping de Jollère Auvergne - Perpezat visuel 1/1

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, verwelkomt de 2-sterren camping Jollère u in Perpezat in een groene omgeving in de bergachtige omgeving, in het hart van het natuurpark van de vulkanen van de Auvergne, genietend van vanuit een onontkoombaar gezichtspunt op het massief van Sancy en Banne d'Ordanche. Op het terrein van deze camping, omringd door meren en rivieren, kunt u verblijven in stacaravans van 4 tot 5 plaatsen met overdekt terras met tuinmeubelen of in caravans, chalets of caravans standaard voor 2 of 4 tot 5 vakantiegangers , met een luifel en zonder toiletten. U kunt ook uw eigen caravans, campers en tenten installeren op ruime en halfschaduwrijke plaatsen, met of zonder elektrische aansluiting. Ter plaatse zijn de sleutelwoorden kalm en ontspanning! Om uw verblijf te verbeteren, biedt de camping een petanquebaan, een speeltuin voor kinderen, een tafeltennistafel, een tv-ruimte en een grote gemeenschappelijke ruimte. De directe omgeving is bevorderlijk voor verschillende natuuractiviteiten: vissen, wandelen, mountainbiken, etc. Voor meer stadsmomenten, de levendige kuuroorden van Mont-Dore en Bourboule liggen op slechts 10 minuten rijden van uw vakantieplaats. Ten slotte, aan de voedselkant, kunt u genieten van de regelmatige doorgang van de bakker op dezelfde camping en de verschillende winkels en diensten van de omliggende gemeenten (Laqueuille op 5 km, Rochefort op 6 km). Vanaf deze kleine camping op 900 meter boven de zeespiegel, mag u de beroemde vulkaan Lemptegy niet missen, genieten van de geneugten van zwemmen in de natuur op 2 km afstand en een dag doorbrengen met familie of met vrienden in Vulcania, het beroemde themapark en animaties van Saint-Ours-les-Roches gewijd aan de ontdekking van vulkanen!

Zie de camping
clique

U vindt hier 2 campings in Saint-Sauves-d'Auvergne en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Saint-Sauves-d'Auvergne geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Auvergne, ontdekt de campings in de omgeving van Saint-Sauves-d'Auvergne, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Saint-Sauves-d'Auvergne ligt tussen NaN€ en NaN€ per week.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 1. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Saint-Sauves-d'Auvergne.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Saint-Sauves-d'Auvergne op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.





- 1 3-sterren campings,

- 1 1-sterren campings,



.

De prijs van de campings op Saint-Sauves-d'Auvergne, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Saint-Sauves-d'Auvergne in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Saint-Sauves-d'Auvergne te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Saint-Sauves-d'Auvergne of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Saint-Sauves-d'Auvergne is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Saint-Sauves-d'Auvergne : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Saint-Sauves-d'Auvergne, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Auvergne.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Saint-Sauves-d'Auvergne gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Saint-Sauves-d'Auvergne de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Saint-Sauves-d'Auvergne:

Camping Le Chocot
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Saint-Sauves-d'Auvergne

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Saint-Sauves-d'Auvergne wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Auvergne, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Saint-Sauves-d'Auvergne. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Auvergne die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Saint-Sauves-d'Auvergne.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Saint-Sauves-d'Auvergne voor uw gezinsvakantie en Auvergne!

Neue Ausflugsideen rund um Saint-Sauves-d'Auvergne