Een merk easyvoyage

Camping La Vallee

La Vallee Hoog-Normandië - Jaws visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Vallee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10


Know-All-About-Camping

Camping de la Vallée ligt in de stad Gueures, 15 km ten westen van Dieppe. De camping maakt deel uit van een natuurlijke omgeving die wordt gekenmerkt door water en vegetatie, omdat een rivier en meerdere vijvers langs het terrein liggen. Het Kanaal ligt hemelsbreed op 5 km, dus het strand ligt op slechts enkele minuten afstand.

Plots van natuurlijk en groen wachten op tent, caravan of camper die u kunt aansluiten op de elektrische terminals en van waaruit u kunt genieten van de wifi. U zult de nabijheid van de rivier en de vijvers waarderen.

In huur kun je slapen in stacaravans. Ze hebben 2 slaapkamers en bieden plaats aan maximaal 6 vakantiegangers. Ze zijn recent, comfortabel, met wifi en een prachtige buitenruimte om van de zon te genieten.

Op het terrein hebben de eigenaren een supermarkt, een bar met drankjes en ijs, brood en gebak, krantenverkoop, een brievenbus, een wasserette, een snack met pizza's en friet en picknicktafels verstrekt. aan de rand van het water. U hoeft de auto niet te nemen, maar indien nodig is de eerste supermarkt 4 km.

Recreatie niveau vindt u op het terrein verschillende vijvers om te vissen. De kinderen spelen op de speelplaats en samen organiseren jullie pingpongtoernooien. Er is ook een voetbal- en basketbalveld en fitnessapparatuur voor onderhoud. In het geval van wispelturig weer is een speelkamer voor iedereen toegankelijk. Als je de verbeelding mist, laat je dan leiden door het schema van animaties.

Andere activiteiten zijn mogelijk binnen enkele minuten: wandelen, paardrijden, kanoën en natuurlijk de strandactiviteiten op 5 km.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden