Camping du Stade

8 beoordelingen 4/5

Camping du Stade Languedoc-Roussillon - Argelès-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Pins ( 2.7 km ),

    Plage du Racou ( 2.7 km ),

    Plage Sud ( 2.8 km ),

    Plage Marende ( 3.1 km ),

    Plage Racou ( 3.3 km ),

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Stade op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 8.8


  • Waar voor je geld:9.0
  • Accommodatie :8.3
  • Faciliteiten7.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:7.4

"stadionkamperen"

Par sonia le Don. 6 Aug. 2015

zeer mooie camping op 8 minuten van het strand, baas en personeel erg vriendelijk, geeft u veel ideeën en plaatsen om goede tijd door te brengen, goed schaduwrijke plaatsen, gezondheid zeer goed onderhouden, zeer rustige camping ondanks de goede sfeer aperitief , bakker tegenover, supermarkten in de buurt, we zullen graag terugkeren ondanks de 1100 km die ons scheiden

"Een heel mooie camping"

Par DavidL2102 le Din. 14 April 2015

Camping du Stade ligt op 800 m van het strand. Onze locatie was ruim, kraan in de buurt, de toiletten zijn erg schoon. De receptie op de camping was met humor gedaan, de managers geven veel informatie over wat er in de omgeving te doen is. Ik hoop dit jaar 2015 dezelfde locatie te hebben :-)

"Geweldig verblijf op de stadioncamping !!"

Par chachouf le Vri. 18 Juli 2014

Camping du Stade ligt halverwege tussen de zee en het stadscentrum. Er is een bakker recht tegenover de camping en een pizzeria. De receptie is erg vriendelijk, de manager heeft veel humor en is zeer attent op zijn kampeerders. De toiletten zijn schoon. De plaatsen zijn groot en schaduwrijk. De camping organiseert activiteiten met de kinderen van de camping die erg vriendelijk is. Kortom we hebben een geweldige vakantie gehad op deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 183

  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

In Occitanie, in het departement Pyrénées-Orientales, verwelkomt de 3-sterren camping van het Stade u in Argelès-sur-Mer in een bloemrijk en bosrijk gebied van 2 hectare, gelegen tussen het oude dorp en de Middellandse Zee, op slechts 800 meter van gouden stranden.


Op deze milieuvriendelijke camping aan zee kunt u verblijven in volledig uitgeruste stacaravans, standaard voor 2 tot 4 personen, Comfort voor 4 vakantiegangers of Super Comfort voor 4 tot 5 gasten, allemaal met een tuinmeubelen met parasol of zonnescherm. U kunt ook met uw caravans, tenten en campers op grote schaduwrijke plaatsen plaatsvinden, met mogelijk toegang tot elektriciteit.


Op het terrein biedt de camping een speeltuin voor kinderen met trampoline, glijbanen en schommels, een tafelvoetbal, tafeltennistafels, een multisportterrein om onder andere voetbal en volleybal te oefenen, een bowlingbaan, een gebied gemeenschappelijke barbecues, een ruimte waar u rustig tv kunt kijken en onbeperkt gratis WiFi.

Er zullen ook activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, zoals theaterworkshops of leuke spelletjes, terwijl de ouderen kunnen deelnemen aan de verschillende georganiseerde vriendelijke toernooien.

Aan de restaurantkant bevinden zich een bakker en pizzawagen recht tegenover de camping, een supermarkt ligt op 500 meter afstand en er zijn veel restaurants aan de waterkant.

NB: het gemeentelijk sportcentrum, met zwembad en tennisbaan, wacht op u in de buurt en de bussen van het departement laten u de regio ontdekken voor slechts 1 euro (halte op 100 meter)!


Neem vanaf deze familiecamping aan de voet van het Pyrenese massief het fietspad naar de stranden en de warme kust, breng de dag door in de zingende stad Perpignan of steek, als u daar zin in hebt, de grens over om de Spanje (20 km)!

Campings in de buurt

Populairste steden