Een merk easyvoyage

Camping du Staedly

Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 1/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 2/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 3/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 4/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 5/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 6/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 7/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 8/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 9/10
Camping du Staedly Elzas - Roeschwoog visuel 10/10

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Staedly op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 155

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Bas-Rhin, ligt de 3-sterrencamping Staedly in Roeschwoog in het hart van een wilde en beschermde natuur, langs een aangelegd en bewaakt meer. Het wacht op u om aangename momenten door te brengen met het combineren van nautische en terrestrische recreatie.


Op deze camping met een vijver, kunt u, met uw tenten, caravans en campers, schaduwrijke plaatsen bezetten, kaal of gestabiliseerd, met toegang tot elektriciteit en water of niet. Campers kunnen ook profiteren van een servicegebied. Bovendien biedt de camping vanaf dit jaar volledig uitgeruste houten chalets die plaats bieden aan 2 tot 8 personen, waarvan er één toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.


Op de site kunt u genieten van de petanquebaan, de tennisbaan, de pingpongtafel en het tafelvoetbal. Jongere gasten kunnen zich vermaken met het spelen van bordspellen binnenshuis en in de speeltuin met een schommel, zandbak, glijbaan en andere buitenspeelstructuren.

Het natuurlijke zwemgedeelte, gelegen aan de voet van de camping, is de ideale plek om te zonnebaden op het zandstrand en om te ontspannen in het water met familie of vrienden.

U kunt uw grote dorst en snacks kalmeren in de snackbar en stokbrood en gebak kopen om uw ontbijt op te fleuren.

Merk op dat de camping WIFI-toegang heeft op alle terreinen - optioneel betaald en dat onze huisdieren niet zijn toegestaan.


Ontdek vanaf de camping het Rijnland: zijn ambachtelijke en kerstmarkten, lokale feestelijke evenementen, typische Elzasser architectuur en de natuurlijke schoonheden van het majestueuze Zwarte Woud!

Campings in de buurt

Populairste steden