Camping du Vert Lagon Woka Loisirs

Camping du Vert Lagon Woka Loisirs Franche Comté - Marnay visuel 1/3
Camping du Vert Lagon Woka Loisirs Franche Comté - Marnay visuel 2/3
Camping du Vert Lagon Woka Loisirs Franche Comté - Marnay visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Futuroscope ( 29.7 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping du Vert Lagon Woka Loisirs op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 02/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 80

  • Locations-number-locatif 16

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

De Camping du Vert Lagon Woka Loisirs is een 4-sterrencamping in de Haute-Saône. De natuurlijke omgeving zal zowel vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur verrassen als diegenen die willen rusten in het groen.

Kamperen aan het water met recreatiecentrum

Door te verblijven op de Green Lagoon Camping Woka Leisure kunnen vakantiegangers die genieten van buitenactiviteiten genieten van een droomvakantie. Op de rivier de Ognon zullen activiteiten niet falen en het hele gezin laten genieten van de omringende natuurlijke omgeving. Het zal erg leuk zijn om te leren kanoën en kajakken om te genieten van de geneugten van het water. De omliggende natuurlijke omgeving zal ook zeer bevorderlijk zijn voor de praktijk van klimmen, mountainbiken, acrobatische cursus of boogschieten. Al deze activiteiten kunnen worden beoefend met de hulp van een gekwalificeerde opvoeder die gespecialiseerd is in deze disciplines. Vakantiegangers zullen genieten van de aanwezigheid van een prachtig meer van 20 hectare, waar het zeer aangenaam om te picknicken zal zijn. De eilanden met een zeer rijke fauna en flora worden over het hoofd gezien door een middeleeuws kasteel en de omringende rust zal liefhebbers van ontspanning verrukken.

Tijdens hun verblijf op de Green Lagoon Camping Woka Leisure zullen vakantiegangers veel plezier beleven aan het zwembad dat voor hen beschikbaar is. Dit buitenzwembad is verfrissend naar believen en nodigt jong en oud uit voor een geweldige tijd in een bevoorrechte omgeving. Een peuterbad begeleidt het grote zwembad zodat peuters plezier kunnen hebben en zich veilig kunnen opfrissen. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen beschikbaar en kunnen vakantiegangers ontspannen en genieten van een natuurlijke en rustige omgeving.

Ontdek Franche-Comté

Door te verblijven op de Green Lagoon Camping Woka Leisure kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om de plaatsen te bezoeken die de rijkdom van de regio maken. Erfgoedliefhebbers zullen niet nalaten om Besançon te bezoeken om de beroemde citadel of zelfs de kathedraal van St-Jean te bewonderen. Andere must-see sites kunnen worden bezocht zoals de Royal Saltworks of Arc and Senans, de grot van Osselle en vele musea.

Campings in de buurt

Populairste steden