Een merk easyvoyage

Camping La Colombiere

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Colombiere op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 02/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 40

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

In de regio Bourgondië-Franche-Comté, in het departement Haute-Saône, geeft de 3-sterrencamping u een afspraak in Pesmes, in een rustige en groene omgeving aan de rivier de Ognon en dicht bij een basis recreatiegebied bevorderlijk voor meerdere buitenactiviteiten.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier en het recreatiecentrum, kunt u een stacaravan huren voor 4, 4 tot 6 of 6 tot 8 personen, perfect uitgerust, met of zonder terras, met een lounge tuin of een semi-schaduwrijke plek, met een elektrische aansluiting, om uw tent, camper of caravan te installeren. Houd er rekening mee dat de camping ook groepen herbergt en een camperplaats heeft.


Ter plaatse kunt u genieten van de speeltuin voor de allerkleinsten, de rivier waar u kunt vissen en zwemmen, en het gemeentelijk recreatiecentrum waar u in de maanden juli en augustus kunt oefenen veel kanovaren maar ook tennis, voetbal, volleybal, basketbal, fietsen, etc. Bovendien zal een tweede recreatiebasis, gelegen in Marnay en partner van uw camping, dit scala aan mogelijkheden voltooien: boogschieten, klimmen, boomklimmen en nog veel meer.

Aan de restaurantkant zullen de winkels en diensten van het dorp hun deuren warm openen.


Wandel vanaf deze camping met een aangenaam welkom in het hart van de charmante stad, met het karakter van de stad met karakter en gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk, bezoek de grot van Osselle (20 km) en breng een dag door in Besançon (30 km) om de citadel te bewonderen en lokale specialiteiten te ontdekken via de organische en ambachtelijke markt!

Campings in de buurt

Populairste steden