Camping Fontaine Riante

2 beoordelingen 1/5

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fontaine Riante op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Wild kampeergeld"

Par chancarani le Din. 21 April 2015

De setting is aangenaam en op het eerste gezicht zonder Meer ... prijzen worden niet weergegeven op de camping en op het moment van betalen zijn ze hoger dan die op internet Er is niemand om de camping te beheren (De rekening werd door een andere camper gegeven!) De toiletten zijn slecht onderhouden (we kregen aan de telefoon te horen dat we geluk hadden omdat ze tenminste liepen) Kortom zeer teleurgesteld

"Een camping .... VERMIJDEN !!!!!!"

Par melane le Vri. 8 Aug. 2014

De camping Fontaine Riante ligt ver van de stad en hoog .. we zaten in een vrachtwagen..het terrein is glooiend en elektrische terminals een beetje doorzeefd .... niets te doen daar ... geen huis..u je beantwoordt niet eens de e-mails van reserveringen .. en moeilijk om de telefoon te bereiken .. De receptie op de camping was ... EEN CHIER !!! we begrepen meteen, aankomen !!!! natuurlijk! hij zegt dat we niet hoeven te reserveren! er is altijd ruimte !! VOOR AAN, MADAME !!! sanitair .. met doorspoelen toiletten zonder water ... deuren die niet sluiten .... noedels in de gootsteen .... overal roest .. WAT BETEKENT DE STERREN CAMPING? niet eens de naam waard !!!

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden