Een merk easyvoyage

Camping Les Prés de la Fontaine

5 beoordelingen 2/5

Les Prés de la Fontaine Ile de France - Gouaix visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Prés de la Fontaine op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 4.8


  • Waar voor je geld:4.7
  • Accommodatie :5.7
  • Faciliteiten3.8
  • Dienstverlening5.4
  • Animatie:4.8

"de mening"

le Vri. 16 Aug. 2019

De camping Les Prés de la Fontaine is gelegen ... gouaix ... NEE ... @ ... !!!!! Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ......... NULS ..... !!!!! De ontvangst op de camping was ... GOED Het entertainment was ... VERBETEREN De kinderclub was ......... OF ... ????????

"betreurenswaardig"

le Don. 20 Juni 2019

De camping Les Prés de la Fontaine is gelegen in ... Onze stacaravan was..verkoop. Het zwembad of waterpark was .. verkoop. De receptie op de camping jammerlijk .. Het entertainment was.neant .. De club kind nul camping om persoonlijke niet vriendelijke donaties aan het huis te voorkomen zeg niet hallo ik vind CA betreurend persoonlijke camping rat infecteren Ik vond twee ratten stierf op het perceel dat ik huur het wordt gemeld iedereen zonder fout Ik ga mijn vakantie doorbrengen op een andere camping tenminste er zal geen dode ratten sanitaire dienst zijn in beslag genomen wegens gebrek aan netheid de manager doet zijn werk daar en onzichtbaar

"Mooie evoluties, zeer aangenaam verblijf"

le Din. 2 April 2019

De camping Les Prés de la Fontaine ligt naast Provins, een stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Onze stacaravan was erg schoon, blijkbaar hebben ze zojuist nieuwe kavels gecreëerd voor verhuur. De terrassen, randen, pontons en uitrusting van de stacaravans zijn nieuw. De ontvangst op de camping was zeer goed, met bewakers beschikbaar 24u24 De animaties zijn meestal in de zomer, maar veel vaste activiteiten zijn open als het park, het hele jaar door. Het restaurant moet ook worden getest, een echt gevarieerd menu, vol keuze.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 440

  • Surface-camping : 90 ha

Campings in de buurt

Populairste steden