Een merk easyvoyage

Camping Gademont Plage

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Blanc ( 23 km ),

    Lac Noir ( 23.6 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Gademont Plage op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 90

  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Vogezen, biedt de 3-sterrencamping Gademont Plage natuur en rust op zijn 8 hectare grote camping op 700 meter boven de zeespiegel, op 2 km van Granges-sur-Vologne, aan de rand van een meer met een klein strand waar u aangename momenten kunt doorbrengen tijdens uw verblijf.


Op deze camping, omringd door bossen en bergen met directe toegang tot het meer, kunt u verblijven in stacaravans, chalets of bungalows, die plaats bieden aan maximaal 6 of 8 personen. Afgeschermde plaatsen, schaduwrijk of zonnig, voor het grootste deel met elektriciteit, kunnen ook uw campers, tenten en caravans ontvangen.


Er is iets te doen op de camping om te ontspannen en plezier te hebben met de speelkamer met tafeltennis, biljart en tafelvoetbal. Het meer en het strand, in directe toegang, zullen ook essentiële ontmoetingsplaatsen van de camping zijn waar u in de zon kunt vissen, zwemmen, kajakken op het water en luieren. Daarnaast organiseert de camping activiteiten zoals disco-avonden, jeu de boules-toernooien of paardrijden, via een partner.

Ten slotte zult u niets missen op het niveau van eten dankzij de gevarieerde bar-restaurant-snack à la carte.

Goed om te weten: gratis wifi!


Wandel vanaf deze rustige camping op 10 km van Gérardmer over de paden en mountainbikeroutes, ontdek de flora en fauna van het Regionaal Natuurpark van Ballons des Vosges en win de Vogezen voor meerdere wintersporten: skiën of skiën achtergrond, snowboard, racket, enz!

Campings in de buurt

Populairste steden