Camping Les Granges Bas

Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 1/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 2/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 3/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 4/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 5/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 6/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 7/8
Les Granges Bas Lotharingen - Gérardmer visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Lac Noir ( 16.6 km ),

    Meer Blanc ( 16.8 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Granges Bas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 97

  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est is Les Granges Bas een tweesterrencamping die u het hele jaar door verwelkomt in het hart van de Vogezen, op ongeveer 5 km van Gérardmer en op 2 km van het beroemde meer.


Op deze kleine familiecamping bij het meer, kunt u een stacaravan, een huisje, een cabanon-tent of een CocoSweet huren, bestaande uit 1, 2 of 3 slaapkamers en een capaciteit van 2 tot 6 personen, allemaal met een terras met tuinmeubelen. U kunt ook investeren, met uw campers, tenten en caravans, afgebakende plaatsen, in de schaduw of meer zonnig, met mogelijk toegang tot elektriciteit voor de meeste. Houd er rekening mee dat de camping ook een camperplaats heeft en het hele jaar door locaties biedt voor eigenaren van caravans of stacaravans.


Om u ter plekke aangename momenten te bezorgen, stelt de camping u een speelplaats ter beschikking die is gewijd aan de uiteinden van kool, de tennisbanen en jeu de boules, tafeltennistafels, een tafelvoetbal en een collectieve ruimte om te ontspannen tussen twee sportieve of recreatieve activiteiten.

Op het niveau van eten vindt u op de camping zelfs een supermarkt van primaire noodzaak, een barbecue met gratis toegang en een service van brood en gebak.

Goed om te weten: de camping accepteert een goede VACAF!


Vanaf deze ontspannende camping met vriendelijke eigenaren, ga in de zomer een landelijke wandeling door het nabijgelegen bos, ga in de winter de skihellingen van Gerardmer af op 7 km afstand, en geniet in elk seizoen van de specialiteiten culinair van deze prachtige regio!

Campings in de buurt

Populairste steden