Een merk easyvoyage

Camping Grun De Chignore

Grun De Chignore Auvergne - Vollore-Ville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Grun De Chignore op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Grün de Chignore ligt in het regionale natuurpark Livradois-Forez, 56 km ten oosten van Clermont-Ferrand. Het dankt zijn naam aan de nabijgelegen top die oploopt tot 1074 m van waaruit men soms de Mont Blanc kan zien.

De plaatsen van minimaal 100 m² zijn geschikt voor tent, caravan of camper op grasvelden met bomen. Te huur zijn er verschillende modellen van stacaravans die geschikt zijn voor maximaal 6 vakantiegangers met een volledig uitgeruste keuken, slaapkamers en badkamers voor de meeste (er zijn low budget woningen zonder badkamer). De nieuwigheid van 2019 is de installatie van ongebruikelijke huizen die Canadese tenten zijn op houten vloeren (Lodges) om opnieuw in contact te komen met de geest van kamperen. Er zijn ook bivaks voor 2 personen voor fietsers en fietsers die langskomen voor de nacht. Elke accommodatie heeft een buitenruimte om buiten te kunnen leven.

Ter plaatse stelt een bar-restaurant pizza's en snacks voor en op 800 m telt het centrum van het dorp Vollore-Ville (groen station en karaktervolle stad met kasteel) alle gemakken voor een verblijf zonder de zorgen van de dagelijkse krant.

Een mooi zwembad met kinderbad wacht op het hele gezin. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en de sporters organiseren toernooien aan de tafeltennistafel. Het etablissement profiteert van een prachtig uitzicht op het bos van Ayguebonne met meerdere wandelpaden, waaronder die van "La Pierre Pamole", waardoor u 2 oriëntatietafels met 360 ° uitzicht op de Puys zult ontdekken. In minder dan een uur bereikt u de karakteristieke stad Auvergne Clermont-Ferrand met zijn vele toeristische bezienswaardigheden.

Campings in de buurt

Populairste steden