Een merk easyvoyage

Camping Le Mont Bartoux

Le Mont Bartoux Auvergne - Vollore-Ville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Mont Bartoux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Mont Bartoux ligt op 650 meter boven de zeespiegel in het hart van de Auvergne, op een ideale locatie voor het verkennen van de regio. De locatie biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen. Het verleden Gallo-Romeins biedt een echte verandering van omgeving voor uw verblijf.

Staanplaatsen met royale begroeiing zijn perfect voor uw tent, caravan of camper. Het etablissement verhuurt chalets, barakken, stacaravans en tenten-safari. Elke accommodatie heeft doordachte apparatuur zodat u een comfortabel verblijf kunt doorbrengen. De meeste hebben sanitaire voorzieningen, indien nodig staat het sanitaire blok voor u open. U zult de buitenruimtes waarderen om buiten te eten. U kunt met familie of vrienden tot 6 personen komen.

Op het terrein is een bar-restaurant geopend en tijdens het warme seizoen zullen animaties uw vakantie doorkruisen voor momenten van gezelligheid. Op 2 minuten van de stad, Gallo-Romeinse overblijfselen, heeft Vollore-Ville een postkantoor, een bakker, een supermarkt, een tabak en een kapper.

Het grote verwarmde zwembad zal het hele gezin verrukken. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en een speelkamer. In familie of vrienden is tafeltennis de perfecte plek voor entertainment.

Mountainbikes worden verhuurd om de omgeving te verkennen via de gemarkeerde paden in de buurt, er zijn met name in het bos van Ayguebonne met een prachtig uitzicht.

De regio is rijk aan toeristische bezienswaardigheden, er is een nautische basis op 5 km, de hoofdstad van het bestek, Thiers, 20 km. Vulcania en de Puy de Dome zijn om één uur.

Campings in de buurt

Populairste steden