une marque easyvoyage

Camping Hello Summer Inn

Hello Summer Inn Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 1/6
Hello Summer Inn Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 2/6
Hello Summer Inn Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 3/6
Hello Summer Inn Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 4/6
Hello Summer Inn Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 5/6
Hello Summer Inn Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage Centrale ( 1 km ),

    Plage du Casino ( 1 km ),

    Plage des Tellines ( 1.4 km ),

    Plage des Montilles ( 3.9 km ),

    Plage centrale ( 4.6 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Thau ( 22.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Hello Summer Inn op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Hello Summer Inn heeft verschillende charmante kenmerken: een animatiedienst met een beetje zorg voor kinderen, een waterpark en de nabijheid van de stranden (800 m). Het is gelegen aan het gemeenschappelijke Valras-strand tussen Narbonne en Agde in een regio waar het toerisme bloeit.

24 plaatsen omgeven door bomen en afgebakend door bloeiende lauweren en andere zuidelijke soorten wachten op tent, caravan of camper. Voor een paar euro heeft u toegang tot elektriciteit, wifi en een koelkast. De waterpunten zijn in de buurt, evenals het ledigingsgebied voor campers.

Bedenk dat het etablissement 4 sterren heeft, dus de verhuur weerspiegelt dit perfect. U vindt 10 reeksen stacaravans met hoogwaardige apparatuur: modern design, terras, uitzicht op de vegetatie, ingerichte keuken, televisie, babykit (op aanvraag), airconditioning ... Comfort is duidelijk een prioriteit van het management. Deze huizen zijn gepland voor maximaal 6 vakantiegangers.

Hier hebben we het over een echte vakantie-ervaring omdat alles voor u is ontworpen. Kinderen staan ook in de kijker van 0 tot 12 jaar omdat er een ruimte aan hen is gewijd. Aan het einde van de dag is de camping rustig omdat de animaties stoppen om rustig van de avond te genieten.

Een waterpark wacht op u voor mooie momenten van delen met familie. Zwembaden, peuterbaden, fonteinen, geisers, verwarmd water zullen u bevallen. Welzijn wordt niet vergeten met een speciale ruimte en een fitnessruimte. Er is een snackbar in de buurt en er is ook een supermarkt die dienst doet als brooddepot.

U zult voorop lopen om de regio Occitanie te bezoeken. Valras, Sérignan of Béziers liggen op slechts enkele minuten afstand en bieden verschillende toeristische bezienswaardigheden. Vergeet natuurlijk niet de wilde stranden van de Middellandse Zee die binnen een paar minuten te voet bereikbaar zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden