Camping l'Hermitage

1 beoordelingen 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Thau ( 21.5 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l'Hermitage op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :10.0
  • Faciliteiten10.0
  • Dienstverlening10.0
  • Animatie:10.0

"Een geweldige camping"

Par MLDB le Maa. 30 Juli 2012

De Hermitage Camping Club bevindt zich in de buurt van Super en Lidl, dus u hoeft geen supermarkt te hebben om naar Valras te gaan, dat is 25-30 minuten lopen, u kunt de bus nemen van 0,50 cent en u kunt ook de richting van Beziers nemen (Advies kocht een boek 10 kaartjes die slechts 3e kosten in kantoortabak is interessanter als vs estes verschillende bushaltes heeft en vlak bij de camping Onze stacaravan was geweldig, schoon, het zwembad of het waterpark was super, jacuzzi, glijbaan, met zwembad, groot zwembad en kleine vijver voor baby's De ontvangst op de camping was zeer goed, zeer vriendelijk personeel Het entertainment was vroeg op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdagavondshow, er is ook 's avonds loterijanimaties duren tot middernacht, dus voor koppels met kinderen die willen rusten is onberispelijk, vrijdagavonden van kinderen met hun dansen of hun liedjes gedaan met de gastheer van het centrum dat van maandag tot vrijdag is edi ochtend van 10.00 tot 12.00 uur, er is ook water-aerobics van 11.00 tot 12.00 uur de dagen, er is ook de bar waar u een stokbrood kunt krijgen van de dagen en gerechten kunt bestellen tijdens de lunch als 's avonds aangename sfeer en geweldig.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 05/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 124


Know-All-About-Camping

Kampeerders en ouders vrienden, als u op zoek bent naar een high-end camping, 100% familie, lid van de FFCC , vlakbij de stranden van Valras, hier is voor u de Camping L'Hermitage 5 * in Sérignan. Deze 5-sterrencamping van kwaliteit ligt op 1,6 km van de stranden, tussen Valras en Béziers, in Languedoc-Roussillon.

Het maakt deel uit van de high-end camping- dorpsketen van Yelloh Village .


De Hermitage-camping is een zeer luxe hotel in het departement Hérault. De vele activiteiten en de bevoorrechte locatie maken het een ideale vakantieplek voor het hele gezin.

Om een echte vakantie door te brengen op camping Hermitage, gaat er niets boven genieten van het grote watergebied dat beschikbaar is. Deze grote ruimte bestaat uit verschillende wastafels aangepast aan alle verlangens dankzij verschillende sferen. Zo zullen vakantiegangers genieten zoals ze de geneugten van water wensen. Dankzij deze zwembaden is het mogelijk om als gezin activiteiten uit te oefenen zoals zwemmen, aqua-ontspanning, wateraerobics of waterpolo. Waterglijbanen zijn ook beschikbaar voor nog meer plezier. Liefhebbers van ontspanning zullen genieten van loungen op het solarium dat het watergebied begeleidt en de ligstoelen zorgen voor maximale ontspanning. Voor kinderen is er een peuterbad met leuke apparatuur waarmee ze kunnen genieten van het plezier van water en plezier hebben, allemaal met totale veiligheid. Met het peuterbad zijn geisers, een tunnel, waterkanonnen, bogen of emmersproeiers. Een drievoudige pentaglisse is aanwezig en zal fans van snelheid verrukken. Een overdekt zwembad is ook aanwezig met balneobank. Zwemmers zullen genieten van een waterval en een massagestraal die echte ontspanning zal brengen.

Voor de kinderen stelt het team van de camping voor om lid te worden van de miniclub die verantwoordelijk is voor het organiseren van verschillende activiteiten met schilderen, doe-het-zelf, kleuren of zelfs het voorbereiden van brillen en vele andere leuke activiteiten. Tieners worden niet aan de kant gezet omdat 12-17-jarigen het waarderen om elkaar te ontmoeten voor activiteiten aangepast aan hun leeftijd. Het hele gezin kan zich vermaken tijdens karaoke-avonden, biljartwedstrijden, dansavonden, cabaretavonden en andere thema-avonden.

Vakantiegangers die in maximaal comfort willen verblijven, hebben de mogelijkheid om een volledig uitgeruste en zeer functionele stacaravan te huren.

Campings in de buurt

Populairste steden