Een merk easyvoyage

Camping l’Alagnon

l’Alagnon Auvergne - Massachusetts visuel 1/6
l’Alagnon Auvergne - Massachusetts visuel 2/6
l’Alagnon Auvergne - Massachusetts visuel 3/6
l’Alagnon Auvergne - Massachusetts visuel 4/6
l’Alagnon Auvergne - Massachusetts visuel 5/6
l’Alagnon Auvergne - Massachusetts visuel 6/6

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l’Alagnon op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 90


Know-All-About-Camping

De tweesterrencamping van L'Alagnon, gelegen in Massiac, in het departement Cantal, in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, geeft u een afspraak aan de voet van het regionale natuurpark van de vulkanen van de Auvergne, in het groene domein. aan de oevers van de rivier de Alagnon, die ongetwijfeld de vreugde zal zijn van sportvissers en liefhebbers van de landelijke omgeving.


Op deze rustige camping met directe toegang tot de rivier, kunt u comfortabel verblijven in zeer goed uitgeruste stacaravans, geschikt voor 4 of 6 personen en een terras met tuinmeubelen. Uw kampeerauto's, tenten en caravans kunnen plaatsvinden op schaduwrijke, halfschaduw of in de zon, met toegang tot een elektrische aansluiting. Houd er rekening mee dat verschillende plaatsen speciaal zijn ontworpen voor campers en de camping biedt groepsaccommodatie.


Om aangename momenten door te brengen met familie of vrienden, kunt u op het terrein genieten van een jeu de boules en een ping-pong, en op slechts 50 meter van de camping, een volledig verwarmd zwembad lucht met kinderbad en tennisbaan. De rivier, direct toegankelijk, zal de perfecte plek zijn om op forel te vissen, te ontspannen en te ontspannen in het hart van een gulle natuur.

Om te herstellen heeft u toegang tot diensten, winkels en restaurants in de directe omgeving.


Vanaf deze camping met het label Village Etape, geniet u van de geneugten van paardrijden en wandelen of fietsen, geniet u op uw gemak van de verschillende gastronomische specialiteiten van de regio en ontdekt u de vele landschappen van het natuurlijk erfgoed van de Auvergne!

Campings in de buurt

Populairste steden