Een merk easyvoyage

Camping La Vialette

La Vialette Auvergne - Villeneuve-d'Allier visuel 1/1

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Vialette op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

Camping La Vialette ligt aan de oevers van de Allier tussen de steden Clermont-Ferrand en Le Puy-en-Velay. Het gebied is groen en de natuur is genereus met de meanders van de rivier, valleien, weiden en bossen.

Je zult 28 plaatsen met gras hebben om een tent, caravan of camper op het platteland te installeren, een paar meter van het kabbelende water. Veel bomen bieden schaduw en terminals bieden elektriciteit. Een toiletgebouw staat tot uw dienst voor uw comfort. Het adres heeft geen verhuur, hier wordt de campinggeest behouden.

De eigen bar en het restaurant zijn tijdens de zomermaanden elke dag geopend. U vindt traditionele gerechten, inventief en feestelijk met afhaalmaaltijden. Het sterke punt is het terras met uitzicht op het kasteel van Saint-Ilpize en de rivier. Entertainment wordt verzorgd.

U zult het strand waarderen met directe toegang vanaf de camping. Het ligt dicht bij voetbalvelden, volleybal en tennisbaan.

De kloven van de Allier bieden een omgeving die bevorderlijk is voor sportieve activiteiten. In de omgeving kunt u kano's, kajaks, peddels, fietsen huren om de regio te ontdekken. In 1 uur bereikt u Clermont-Ferrand en zijn zwarte kathedraal zichtbaar tijdens uw beklimming van de Puy de Dôme. Je neemt tegelijkertijd de tijd om aan de voeten van de beroemde vulkanen van de Auvergne te komen. De locatie is ideaal omdat u ver van het massatoerisme bent en dicht bij de meeste bezienswaardigheden in de omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden