Een merk easyvoyage

Camping L'Ecrin Vert

L'Ecrin Vert Midi-Pyreneën - Réquista visuel 1/6
L'Ecrin Vert Midi-Pyreneën - Réquista visuel 2/6
L'Ecrin Vert Midi-Pyreneën - Réquista visuel 3/6
L'Ecrin Vert Midi-Pyreneën - Réquista visuel 4/6
L'Ecrin Vert Midi-Pyreneën - Réquista visuel 5/6
L'Ecrin Vert Midi-Pyreneën - Réquista visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi,

    Sauna

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Pareloup ( 23.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Ecrin Vert op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

De camping L'Ecrin Vert ligt aan de rand van de Tarn, in een groene omgeving aan de voet van het kasteel van Lincou. Natuurcampings worden aangeboden, evenals volledig uitgeruste lodges.

Kamperen in Aveyron met zwembad

De geneugten van zwemmen zullen zeer aanwezig zijn op de camping L'Ecrin Vert. Laatstgenoemde biedt haar vakantiegangers samen om samen te genieten van het prachtige buitenzwembad met panoramisch uitzicht op de Tarn. Bij het zwembad is een peuterbad waardoor peuters ook kunnen genieten van zwemmen met maximale veiligheid. Voor momenten van ontspanning gaat er niets boven loungen bij het zwembad of zitten aan een bartafel die grenst aan het zwembad en genieten van een koel drankje met vrienden.

Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een petanquebaan, een tafeltennistafel, een voetbaltafel, een speeltuin voor kinderen en een bibliotheek. Veel amusementsprogramma's worden ook overdag en 's avonds aangeboden voor het plezier van iedereen.

Welzijnscamping in Aveyron

Voor een welzijnsvakantie in de Aveyron gaat u naar de camping L'Ecrin Vert, waar vakantiegangers zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen. In het wellnesscentrum van de camping kunnen vakantiegangers ontspannen in een jacuzzi, genieten van de warmte van een sauna en zorgen voor uzelf met de beschikbare fitnessapparatuur. Dit wellnesscentrum is het hele jaar geopend.

Kamperen aan de oevers van de Tarn

Dankzij de bevoorrechte locatie van camping L'Ecrin Vert aan de oevers van de Tarn kunnen vakantiegangers afkoelen in een groene en ontspannen omgeving. Deze nabijheid van de rivier de Tarn is ideaal voor alle liefhebbers van wateractiviteiten die kunnen gaan vissen, duiken of kanoën.

Campings in de buurt

Populairste steden