Een merk easyvoyage

Camping Village Vacances Yaloer

Village Vacances Yaloer Midi-Pyreneën - Villefranche-de-Panat visuel 1/3
Village Vacances Yaloer Midi-Pyreneën - Villefranche-de-Panat visuel 2/3
Village Vacances Yaloer Midi-Pyreneën - Villefranche-de-Panat visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Vacances Yaloer op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 05/05

  • Sluitingsdatum: 01/09


Know-All-About-Camping

Yaloer Holiday Village ligt aan de rand van een meer in Villefranche de Panat in de Aveyron en biedt een ontspannen omgeving dicht bij activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin.

Vakantiedorp aan de rand van een meer in Aveyron

Als u in het vakantiedorp Yaloer verblijft, zijn vakantiegangers die op zoek zijn naar waterplezier op de juiste plek. Dit gezinsvakantieoord nodigt u uit om te genieten van een bevoorrechte locatie aan het meer. Vakantiegangers die dat wensen, kunnen op elk moment aan de rand van het meer gaan en genieten van zeer ontspannen momenten van luieren. Gedurende deze tijd zullen kinderen plezier hebben in de speeltuin die beschikbaar is op het strand. Een volleybalveld en een basketbalveld zijn ook aanwezig en zullen sportfans blij maken. Op het meer is het mogelijk om kano's en waterfietsen te huren om alle natuurlijke schoonheid te ontdekken die jong en oud zal verbazen. Om de omgeving te bezoeken, gaat er niets boven het huren van mountainbikes en het maken van mooie wandelingen met uw gezin of met uw dierbaren.

Vakantiedorp met animaties

In het vakantiedorp Yaloer kan het hele gezin een geweldige tijd hebben. Het team van de camping organiseert thema-avonden waarvan de warme sfeer vakantiegangers zal verrukken op zoek naar gezelligheid.

Lakefront bungalowhuur

Comfort is aan de orde van het vakantiedorp Yaloer. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om in volledig uitgeruste bungalows te verblijven. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die geschikt zijn voor 2, 5 of 6 personen. Elke bungalow heeft een ingerichte keuken, een woonkamer, een toilet, een doucheruimte en een terras met tuinmeubelen. Door te verblijven in een van de bungalows aangeboden door Yaloer Holiday Village, kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden en genieten van een groene omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden