Een merk easyvoyage

Camping l'Hermitage

l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 1/7
l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 2/7
l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 3/7
l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 4/7
l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 5/7
l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 6/7
l'Hermitage Nord-Pas De Calais - Helfaut visuel 7/7

Hoogtepunten

VACAF Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l'Hermitage op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

Beste kampeerders,
Bent u op zoek naar een goedkope familiecamping op het platteland van Nord Pas de Calais? De Hermitage 3 * camping moet u volledige voldoening schenken! Camping het hele jaar geopend in een weelderig landschap waar stilte en rust heersen, de camping Hermitage 3 * Helfaut biedt verhuur en locaties comfort. De camping ligt op 5 km van Saint-Omer en op 50 km van de stranden van het noorden.

Een goedkope 3-sterren camping met een visvijver in de Pas de Calais


Op camping 3 * l'Hermitage kunt u genieten van de visvijver en vele wandelpaden door het landschap. U kunt mountainbiken of paardrijden of het nabijgelegen natuurreservaat Romelaere ontdekken.

Qua accommodatie heeft camping Hermitage 3 * stacaravans te huur. De stacaravans van de Comfort-klasse zijn 30 m² groot en de Grand Confort-modellen bieden een woonoppervlak van 40 m². Alle kamers hebben een verhoogd houten terras met complete tuinmeubelen.
Campers kunnen hun tent of caravan opzetten op een van de vlakke en schaduwrijke plaatsen op de camping. Evenzo hebben campers kale percelen met 16 A-elektriciteitsaansluitingen en ledigingszones.

Op uw camping 3 * L'Hermitage kunnen kinderen spelen op de speelplaats met verschillende apparatuur en ouders kunnen een jeu de boules-toernooi improviseren op de bowlingbaan.

Campings in de buurt

Populairste steden