Camping L'ile

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'ile op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 40

  • Locations-number-locatif 1


Know-All-About-Camping

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Cher, geeft de gemeentelijke camping van het eiland u een afspraak in een groene omgeving in Chateauneuf-sur-Cher, op een bebost terrein dicht bij het hart van de stad , aan de rand van de rivier Cher.


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de rivier, kunt u een stacaravan huren die is uitgerust met alle nodige comfort voor uw verblijf of uw campers, caravans en tenten op schaduwrijke plaatsen installeren, voorzien van elektrische aansluiting - optioneel betaald. Merk op dat er op de camping zelf een servicegebied voor campers aanwezig is.


Jongere gasten kunnen genieten van een speeltuin op het terrein, terwijl visliefhebbers de vis kunnen kietelen met de rivier direct toegankelijk. De camping heeft ook een televisie beschikbaar voor een ontspannen tijd binnenshuis. Bovendien, een complex gewijd aan watersporten, grenzend aan de camping, kunt u genieten van de geneugten van raften, kanoën en vele andere wateractiviteiten.

Op restaurantniveau vindt u alles wat u nodig heeft in de directe omgeving via de verschillende winkels en diensten van het stadscentrum, de zaterdagochtendmarkt en verschillende food-trucks die elke avond in het dorp stoppen week (behalve woensdag).


Vanaf deze vriendelijke en gastvrije camping, kunt u allerlei soorten wandelingen maken op de gemarkeerde paden in de omgeving, vergeet niet de basiliek met het eeuwfeest en het kasteel uit de elfde eeuw te bezoeken, en een beetje verder van daar , breng een dag door in de charmante stad Bourges!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden