Een merk easyvoyage

Camping La Clairiere

Aydat

 - 

Auvergne

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vulcania ( 16.7 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Clairiere op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Aantal Staanplaatsen: 45

  • Locations-number-locatif 27


Know-All-About-Camping

In de Auvergne, in de Puy-de-Dôme, wacht de 3-sterrencamping La Clairière op u in Aydat, in het regionale natuurpark van de vulkanen van de Auvergne, op het terrein met een bosrijke en bergachtige omgeving, aan het meer van de gemeente bevorderlijk voor vele wateractiviteiten.


Op deze familiecamping dicht bij het meer en de rivier de Veyre, kunt u verblijven in klassieke huuraccommodaties, namelijk volledig uitgeruste stacaravans, of in meer ongewone accommodaties zoals roulottes en tipi''s. Uw tenten, campers en caravans kunnen schaduwrijke plaatsen bezetten, met elektrische aansluiting via een supplement. Houd er rekening mee dat de camping ook buiten het seizoen zomerkamerverhuur biedt voor groepen.


Op het terrein zullen tafeltennis, tafelvoetbal en darts ongetwijfeld de jongsten verrukken en het nabijgelegen meer biedt aangename momenten van ontspanning en recreatie voor het hele gezin: zwemmen , catamaran, kanovaren, surfen, luieren op het strand en nog veel meer. Om uw verblijf te verbeteren, organiseert de camping gezellige activiteiten rond verschillende thema's: karaoke-bijeenkomst, concert, groepsmaaltijd, enz .;

Er is ook het hele jaar door een bar en een restaurant met een aangenaam terras met drankjes en diverse Italiaanse gerechten, om op het terrein te eten of mee te nemen.


Neem vanaf deze rustige en vriendelijke camping de GR 30 om te wandelen om het omliggende landschap te ontmoeten, dwaal over de kaasweg van Auvergne om te genieten van deze lokale specialiteiten waarvan de reputatie goed is gevestigd en ontdek onder andere Mont Dore, Murol en zijn kasteel of Clermont-Ferrand (20 km)!

Campings in de buurt

Populairste steden