Camping Aydat : De gids 66 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Aydat : De gids - 4 campings à comparer

Aydat

-

Auvergne

VACAF Wifi Restaurant

In de Auvergne, in de Puy-de-Dôme, wacht de 3-sterrencamping La Clairière op u in Aydat, in het regionale natuurpark van de vulkanen van de Auvergne, op het terrein met een bosrijke en bergachtige omgeving, aan het meer van de gemeente bevorderlijk voor vele wateractiviteiten. Op deze familiecamping dicht bij het meer en de rivier de Veyre, kunt u verblijven in klassieke huuraccommodaties, namelijk volledig uitgeruste stacaravans, of in meer ongewone accommodaties zoals roulottes en tipi''s. Uw tenten, campers en caravans kunnen schaduwrijke plaatsen bezetten, met elektrische aansluiting via een supplement. Houd er rekening mee dat de camping ook buiten het seizoen zomerkamerverhuur biedt voor groepen. Op het terrein zullen tafeltennis, tafelvoetbal en darts ongetwijfeld de jongsten verrukken en het nabijgelegen meer biedt aangename momenten van ontspanning en recreatie voor het hele gezin: zwemmen , catamaran, kanovaren, surfen, luieren op het strand en nog veel meer. Om uw verblijf te verbeteren, organiseert de camping gezellige activiteiten rond verschillende thema's: karaoke-bijeenkomst, concert, groepsmaaltijd, enz .; Er is ook het hele jaar door een bar en een restaurant met een aangenaam terras met drankjes en diverse Italiaanse gerechten, om op het terrein te eten of mee te nemen. Neem vanaf deze rustige en vriendelijke camping de GR 30 om te wandelen om het omliggende landschap te ontmoeten, dwaal over de kaasweg van Auvergne om te genieten van deze lokale specialiteiten waarvan de reputatie goed is gevestigd en ontdek onder andere Mont Dore, Murol en zijn kasteel of Clermont-Ferrand (20 km)!

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Aydat

clique

Campingplatz in weniger als 10 km à Aydat

Les Dômes Auvergne - Nébouzat visuel 1/1
Nébouzat

-

Auvergne
Les Dômes Auvergne - Nébouzat visuel 1/1

Toegang rivier Zwembad Kinderclub VACAF Wifi Animaties

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete à Aydat

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Aydat

Le Viginet Auvergne - Saint-Nectaire visuel 1/1
Saint-Nectaire

-

Auvergne
Le Viginet Auvergne - Saint-Nectaire visuel 1/1

Zwembad Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 1/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 2/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 3/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 4/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 5/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 6/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 7/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 8/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 9/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 10/10
Ceyrat

-

Auvergne
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 1/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 2/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 3/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 4/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 5/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 6/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 7/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 8/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 9/10
Le Chanset Auvergne - Ceyrat visuel 10/10

Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 1/4
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 2/4
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 3/4
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 4/4
Saint-Nectaire

-

Auvergne
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 1/4
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 2/4
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 3/4
La Cle Des Champs Auvergne - Saint-Nectaire visuel 4/4

Toegang rivier Zwembad VACAF Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Aydat

Saint-Bonnet-près-Orcival

-

Auvergne

Toegang rivier Wifi Animaties

In het regionale natuurpark van de vulkanen van de Auvergne verwelkomt de 3-sterrencamping La Haute Sioule u het hele jaar door op het groene terrein van 3 hectare met verschillende boerderijdieren, gelegen aan de oevers van de rivier de Sioule. 150 meter van het centrum van de stad Saint-Bonnet-près-Orcival. Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de rivier en uitzicht op de Puy de Dome, kunt u verblijven in comfortabele houten chalets voor 4 of 6 personen of in caravans met 4 of 6 zitplaatsen volledig uitgerust - zonder toiletten. U kunt uw campers, caravans en tenten ook installeren op grote schaduwrijke plaatsen, gerangschikt op het terras, met toegang tot elektriciteit. Merk op dat er een camperplaats aanwezig is op de site. Op het niveau van sport en vrije tijd vindt u een minigolfbaan, jeu de boules en volleybalvelden, een tafeltennistafel, een speeltuin voor de jongsten en verschillende beschikbare spellen. U kunt ook deelnemen aan verschillende activiteiten die door de camping worden aangeboden, zoals bowlingtoernooien, initiaties boogschieten of karaoke-afspraken. Als u wilt dineren, kunt u genieten van een snackbar, een kruidenier, een brood- en banketbakkerij, een bar-tabac en verschillende winkels in het nabijgelegen dorp. onmiddellijke. Vanaf deze rustige en familiecamping, oefen volgens het seizoen, wandelen, watersporten en skiën van allerlei aard, ga naar de top van Puy-de-Dôme op slechts 10 minuten afstand en mis niet om onder andere te ontdekken de Lemptegy-vulkaan, Vulcania - Europees centrum van het vulkanisme -, Clermont-Ferrand, Mont Dore of La Bourboule!

Zie de camping
Domaine Du Marais Auvergne - Murol visuel 1/1
Murol

-

Auvergne
Domaine Du Marais Auvergne - Murol visuel 1/1

Toegang rivier Toegang meer Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi Animaties

Gelegen in Murol, in het departement Puy-de-Dôme, in de Auvergne-Rhône-Alpes, nodigt de 3-sterren camping Domaine du Marais u uit op zijn terrein van 3,5 hectare, ideaal voor ontspanning en allerlei activiteiten via zijn vele faciliteiten en diensten evenals die van de naburige camping, camping Fougères. Op deze camping met directe toegang tot de rivier en het meer van Chambon, kunt u verblijven in stacaravans, chalets of bungalows voor 4, 5 of 6 personen, volledig uitgerust en uitgerust met een overdekt of semi-overdekt terras. bedekt met tuinmeubelen. Uw caravans, campers en caravans kunnen ook grote kale en wilde locaties of ruime en afgebakende locaties met elektrische aansluiting investeren. Houd er rekening mee dat de camping ook groepsaccommodatie en georganiseerde vakantiepakketten aanbiedt. Er is iets te genieten op deze gezinsvriendelijke camping: verwarmd zwembad, verwarmd binnenzwembad, kinderbad, kinderspeelplaats, tafeltennistafel, bordspellen beschikbaar, tv-kamer, sauna en spa, land volleybal, kinderclub, begeleide wandelingen, vriendelijke toernooien en meer! Eindelijk vindt u om een snack-pizzeria gevarieerd à la carte, een stand van lokale producten, een brood en gebak en een ontbijtservice op bestelling te herstellen. Vanaf deze camping aan de voet van het Sancy-massief, ga je rond om de meren en beroemde vulkanen te ontdekken, geniet je van de geneugten van wandelen, vissen en zwemmen in de open lucht en vul je met de natuur voor het jaar!

Zie de camping
Les Fougeres Auvergne - Murol visuel 1/1
Murol

-

Auvergne
Les Fougeres Auvergne - Murol visuel 1/1

Toegang rivier Zwembad Wifi Wellnessruimte Restaurant Animaties

De 3-sterren camping Les Fougères verwelkomt u in Murol - een charmant middeleeuws stadje met een 12e-eeuws kasteel, in het departement Puy-de-Dôme, in Auvergne-Rhône-Alpes, in het hart van het regionale natuurpark van de vulkanen. Auvergne, op een terrein van 2 hectare aan de oevers van de rivier de Couze Chambon en op slechts 300 meter van het meer van Chambon, geschikt om te zwemmen. Op deze camping, de voeten in het water gedomineerd door het Sancy-massief, kunt u verblijven in stacaravans, huisjes of ecolodges - zonder sanitair - is geschikt voor 4 tot 8 personen, allemaal met overdekt terras of ontdekking met tuinmeubelen. Tenten, caravans en campers kunnen plaatsvinden op ruime, afgebakende en halfschaduwrijke plaatsen, met elektrische aansluiting. Merk op dat de camping ook georganiseerde reizen biedt, waaronder 4x4 en de receptie van groepen. Op sport- en vrijetijdsniveau vindt u onder meer een verwarmd binnenzwembad, een peuterbad, voetbal- en volleybalvelden, een wellnessruimte, een speelkamer en een tv-hoek. Bovendien organiseert de camping entertainment tijdens de twee maanden van het hoogseizoen voor kinderen en volwassenen: rondleidingen en wandelingen, sporttoernooien, ponyrijden en leuke workshops voor de jongsten, enz. Ten slotte is er een snack-pizzeria, een groente- en fruitruimte en een brood- en gebakwinkel met ontbijtservice. Vanaf deze camping met het label La Clef Verte, maak kennis met de natuurgebieden rond (Pavin Lake, de Grand Cascade van Mont Dore, Puy de Pariou en Sancy, enz.), Mis niet om het natuurreservaat Chaudefour te bezoeken en te bieden u een luchtballon of paragliding om deze weelderige landschappen van boven te bewonderen!

Zie de camping
clique

U vindt hier 4 campings in Aydat en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Aydat geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Auvergne, ontdekt de campings in de omgeving van Aydat, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Aydat ligt tussen NaN€ en NaN€ per week.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 3. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Aydat.

Hier is de identiteitskaart van de 4 campings in Aydat op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.





- 3 3-sterren campings,

- 1 1-sterren campings,

- 1 campings met een zwembad,
- 2 campings aan een meer
- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op Aydat, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Aydat in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Aydat te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Aydat of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Aydat is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Aydat : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Aydat, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Auvergne.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Aydat gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Aydat de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Aydat, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Aydat:

Camping Au Camping et Chalets du Lac d'Aydat
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Aydat

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Aydat wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Auvergne, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Aydat. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Auvergne die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Aydat.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Aydat voor uw gezinsvakantie en Auvergne!

Neue Ausflugsideen rund um Aydat