Een merk easyvoyage

Camping La Ferme de Penquelen Huella

La Ferme de Penquelen Huella Bretagne - Scaër visuel 1/3
La Ferme de Penquelen Huella Bretagne - Scaër visuel 2/3
La Ferme de Penquelen Huella Bretagne - Scaër visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ferme de Penquelen Huella op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De Penquelen Huella Farm is de ideale vakantieplek om te ontspannen in de natuur in Bretagne. La Ferme de Penquelen Huella ligt in een klein paradijsje in het hart van Finistère en zal jong en oud verrassen.

Blijf glamping in de natuur

Tijdens hun verblijf in La Ferme de Penquelen Huella kunnen vakantiegangers genieten van glamping-tentverhuur. Deze volledig uitgeruste en zeer comfortabele tenten nodigen u uit voor een glamoureus kampeerverblijf in een gezellige accommodatie dicht bij de natuur. Vakantiegangers kunnen vanuit hun glamping-tent genieten van een absoluut schitterend uitzicht.

Gezinsvakantie op de boerderij

Door te verblijven in La Ferme de Penquelen Huella kunnen vakantiegangers genieten van een bewaard gebleven authenticiteit met rijk groen en stenen muren die typisch zijn voor de regio. Deze boerderij van menselijke grootte is een biologische melkveebedrijf, waar vakantiegangers in staat zullen zijn om ongeveer dertig melkkoeien te ontmoeten die zijn samengesteld uit verschillende rassen die specifiek zijn voor de regio. De eigenaren zullen waarderen het delen met vakantiegangers hun passie voor de boerderij en de natuur.

Tijdens hun verblijf zullen jong en oud blij zijn in staat te zijn om eenden, geiten, kippen, varkens, schapen, katten en zelfs konijnen te wrijven! Het is mogelijk om op ezeltochten te rijden, te genieten van middagpannenkoekjes en samen rond de broodoven te komen, kortom, om het plattelandsleven en de daarbij behorende vriendelijkheid te ontdekken. De kinderen zullen graag genieten van een speeltuin.

Kampeervakanties in Bretagne

Onmogelijk om in Bretagne te blijven zonder van de gelegenheid gebruik te maken om de omgeving te ontdekken. Aan de kust van Bretagne vinden natuurliefhebbers verschillende wandelpaden en tientallen fietspaden. Er gaat niets boven wandelen in het bos van Coatloc'h om een behouden natuur te waarderen. Niet ver van de boerderij, zal het ook mogelijk zijn om de ongelooflijke menhir van Saint-Jean te ontdekken, die 8 m hoog is of de steden Pont-Aven, Concarneau en Quimper te bezoeken. Zwemliefhebbers en grote vlakten kunnen zich in minder dan dertig minuten met een van de mooiste stranden van de kuststreek verbinden.

Campings in de buurt

Populairste steden