Een merk easyvoyage

Camping Le Lac ô Fées

Le Lac ô Fées Bretagne - Priziac visuel 1/4
Le Lac ô Fées Bretagne - Priziac visuel 2/4
Le Lac ô Fées Bretagne - Priziac visuel 3/4
Le Lac ô Fées Bretagne - Priziac visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang meer

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Lac ô Fées op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Le Lac ô Fées is een ecologisch verantwoorde, rustige en schaduwrijke camping in Morbihan. Deze 3-sterren camping aan het meer nodigt je uit om te komen genieten van de ongerepte natuur op slechts 30 minuten van Lorient.

Camping les pieds dans l'eau en Bretagne

Voor wie op zoek is naar een kampeervakantie aan het meer in Morbihan, is Camping Le Lac ô Fées een bestemming bij uitstek. Omdat de camping aan het Lac du Bel Air ligt, kunnen de gasten genieten van een strand en een watersportbasis. Dit laatste nodigt vakantiegangers uit om te waterfietsen, catamaranzeilen, windsurfen, waterfietsen en kanoën. Deze toplocatie aan het meer is perfect voor alle visliefhebbers, die ook de nabijgelegen rivieren kunnen bereiken.

Actieve vakantie in de natuur in Bretagne

Dankzij de toplocatie in het hart van het Bretonse platteland is Camping Le Lac ô Fées een ideaal vertrekpunt voor allerlei sportieve buitenactiviteiten. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of een beginner, alleen of met het hele gezin, je zult het hier naar je zin hebben. Prachtige landschappen en opmerkelijke architectonische bezienswaardigheden wachten op wandelaars, die de oude leisteengroeven in de Montagnes Noires, de kapellen midden op het platteland, het bos van Pont-Calleck en de valleien van Ellé en Scorff, die prachtige rotslandschappen bieden, kunnen bewonderen. Op het gebied van erfgoed zullen vakantiegangers ook niet teleurgesteld worden, want ze kunnen de kerk van Saint-Béheau, het landhuis van Kerfloc'h en talrijke kapellen ontdekken. Het is ook onmogelijk om in Bretagne te verblijven zonder van de gelegenheid gebruik te maken om de beroemde plaats Carnac te verkennen, evenals Quiberon en de wilde kustlijn.

Romantische en ongewone vakanties in Bretagne

Zin in een betoverende vakantie voor twee? Camping Le Lac ô Fées verhuurt een houten feeënhut met een zithoek, een volledig uitgeruste keuken, een doucheruimte en een eigen tuin, allemaal prachtig ingericht om een sprookjesachtige sfeer te creëren.

Campings in de buurt

Populairste steden