Een merk easyvoyage

Camping La Gazelle

1 beoordelingen 1/5

La Gazelle Auvergne - Clémensat visuel 1/2
La Gazelle Auvergne - Clémensat visuel 2/2

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Gazelle op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:2.0
  • Accommodatie :2.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Vluchten"

Par flo le Don. 24 Sep. 2015

We hebben 2 weken in de tent doorgebracht. Met twee kinderen van 4 en 7 jaar oud. Wanneer we aankomen, kijken we altijd naar de hygiënische omstandigheden (netheid en toegankelijkheid). Hier heeft het niet meer voor de baas die ons vroeg om eerst langs het huis te gaan. Als je om 21u een douche neemt, duurt het 4 minuten om uit de douche te komen om de detector te passeren, zodat het licht weer aan gaat !!!!! Wij melden dit bij de receptie. De baas vertelt ons: ik ben geen elektricien. Gedurende de dag realiseerden we ons dat schoonmaken niet in sanitair wordt gedaan. Er is geen warm water in de vaatwasser en wasmachine.Een ruimte is beschikbaar voor de lunch, bijvoorbeeld als het regent, maar als tentkampeerder doen we dat niet niet welkom.Noisy camp, de weg die vlak naast de deur passeert, is zeer vergankelijk.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 7

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

In de Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, nodigt de 2-sterren camping La Gazelle u uit voor een verblijf in de groene Clemennes, in het hart van het land van vulkanen, meren en watervallen, op zijn bebost land genieten van een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur en gelegen in de buurt van een rivier die de vissende fanaten zal verrukken.


Op deze camping in de buurt van de rivier, kunt u uw keuze comfortabel onderbrengen in een mobilhome met 4 of 4 tot 5 plaatsen, waaronder een terras met tuinmeubelen en barbecue, of in een van de twee huisjes - een uitgerust voor 5 personen, de andere voor 6 - ook uitgerust met terras of veranda met tafels en stoelen. Houd er rekening mee dat de camping geen plaatsen meer biedt voor uw campers, caravans en tenten.


Als de camping La Gazelle alleen een speeltuin heeft voor het einde van de kool en een tafeltennistafel, zal de omgeving bevorderlijk zijn voor meer sportieve activiteiten: wandelen, paardrijden, paragliding en nog veel meer. nog anderen.

Op het niveau van de catering kunt u genieten van een ontbijtservice en gemakkelijk naar de boerderijherberg van de stad lopen.

Goed om te weten: verschillende winkels liggen op 4 km afstand!


Maak vanaf deze rustige camping en de aangename eigenaar een wandeling in de bergen, geniet van lokale culinaire specialiteiten zoals Saint-Nectaire-kaas en wijn Saint-Pourçin en bezoek de locaties in de omgeving: de Puy de Dome en Sancy, het recreatiepark Vulcania, de Mont Dore, het charmante middeleeuwse dorp Besse, enz!

Campings in de buurt

Populairste steden