Een merk easyvoyage

Camping La Licorne

1 beoordelingen 5/5

La Licorne Rhône-Alpes - Saint-Agrève visuel 1/3
La Licorne Rhône-Alpes - Saint-Agrève visuel 2/3
La Licorne Rhône-Alpes - Saint-Agrève visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Licorne op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"camping la Licorne in Saint Agrève 07"

Par jujup le Vri. 9 Aug. 2013

Ik bevestig de hemelse plek, een camping waar de natuur is behouden, absolute rust, vriendelijkheid, zeer vriendelijk en warm welkom ... Zeer mooie fietstochten, te voet, bosbessen plukken of frambozen, zeer mooie wandelingen niet ver weg: Mount Gerbier de Jonc om absoluut te doen, Cascade Ray Peak, de stranden van Lignon Chambon, Lake Devesset, Puy, enz ... De locaties zijn ruim en zeer aangenaam, we zitten niet op elkaar ... Vergeet Equiblues niet rond 15 augustus en heel Saint Agrève leeft op het ritme van cowboys !! We vinden het geweldig en we komen elk jaar terug !! De maaltijd donderdagavond is ook erg leuk en laat iedereen elkaar ontmoeten ...!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 70

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping La Licorne is een klein etablissement ten noorden van het departement Ardèche (grenzend aan de Haute-Loire) dat Ardèche verte wordt genoemd. Een veld van 2 hectare omgeven door velden, op een middelhoge berg (1000 m hoogte), belooft u een verblijf in vrede in gemeenschap met de natuur.

Ruime plaatsen (minimaal 100 m²) en goed gedefinieerde wachttent, caravan of camper. In verhuur stelt het etablissement canvasbungalows voor die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Ze zijn uitgerust met 2 slaapkamers, een keuken. U zult het comfort van thuis en het landschap van de camping hebben. Er is een buitenruimte voor u om te genieten van het buitenleven van het plateau van de Ardèche.

Op het terrein kunt u genieten van een kleine supermarkt, de verkoop van ijs en drankjes en kunt u uw brood en gebak bestellen. Tijdens de maanden juli en augustus wordt elke donderdagavond een gezellige maaltijd voorgesteld.

Het dorp Saint-Agrève ligt op 20 minuten lopen (2 km), het heeft alle lokale winkels: eten, postkantoor, restaurants en een grote landelijke markt.

Een speeltuin is voorzien voor kinderen en u kunt genieten van tafeltennis, badminton en jeu de boules met het gezin.

Veel wandelpaden lopen rond het kamp. Ga op avontuur in de omgeving te voet, per fiets of te paard. U zult rivieren, meren en bossen ontdekken. De meren zijn aangelegd en omvatten verschillende wateractiviteiten: zeilen, vissen, waterfietsen, varen, windsurfen. Fans van sensaties zullen genieten van het boomklimpark. Boerderijen en dierenparken zijn ook te ontdekken. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn: het treintje van Vivaraix, de Ray Pic-waterval, het museum van de steek, de berg Gerbier de Jonc ... Jacqueline en Jean-Pierre zullen u kunnen informeren.

Campings in de buurt

Populairste steden