Een merk easyvoyage

Camping La Plage

1 beoordelingen 4/5

La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 1/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 2/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 3/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 4/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 5/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 6/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 7/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 8/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 9/10
La Plage Nord-Pas De Calais - Marck visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de la Huchette ( 4.3 km ),

    Plage des Hemmes ( 4.4 km ),

    Plage des Hemmes ( 4.5 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Plage op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 8.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten4.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:6.0

"Een prettige familiecamping"

Par Marion le Maa. 22 Juli 2013

Ik bracht een zeer ontspannen week door met mijn familie op deze vriendelijke camping. We bezochten het vogelreservaat naast de deur, wat we erg leuk vonden. De managers zijn super aardig en gastvrij en mijn zus had plezier in spelletjes voor kinderen. Enige nadeel, er is geen zwembad, maar de directe toegang tot de zee heeft ons nog steeds gevuld met het enorme strand dat kan genieten van de zon en de zachtheid van het strand.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Plage ligt op een paar meter van de duinen en het strand van Marck tussen de steden Calais en Duinkerken aan de kant van Opaal.

Tent, caravan of camper zijn welkom op een van de percelen op enkele meters van het zand. Je wordt ondergedompeld in een natuurlijke omgeving die je zeker zal veranderen.

Te huur vindt u stacaravans met 2 of 3 slaapkamers voor maximaal 6 vakantiegangers. Ze hebben een open ruimte met keuken en woonkamer, een badkamer met douche en een apart toilet. In het geval van een hartaanval, en het zal waarschijnlijk het geval zijn, hebt u de mogelijkheid om het hele jaar door een locatie te huren om de stacaravan die u bezit te installeren.

In het seizoen kunt u ter plaatse uw brood en uw eerste producten kopen. Het hele jaar door is een bar-restaurant geopend voor uw maaltijden en drankjes. Het heeft een grote vriendelijke ruimte (met biljart) waar themafeesten worden georganiseerd.

Buiten zullen kinderen genieten van een speeltuin (ping-pong, modules en trampolines) en met familie of vrienden kunt u tijd doorbrengen op de bowlingbaan. De vissers zetten hun wandelstokken op de privévijver om de forel te plagen.

Liefhebbers van wandelingen door de zee of over de duinen zullen worden gevuld omdat de natuur zich uitstrekt zover het oog reikt, de beschouwers zullen naar het ornithologische reservaat van Platier d'Oye gaan. Atleten nemen de richting van eindeloze stranden om te glijden in strandzeilen, een recreatieve basis ligt aan de poorten van het kamp. De nabijheid van de zee is een bron van inspiratie die ervoor zorgt dat u de regio op en neer loopt.

Campings in de buurt

Populairste steden