Een merk easyvoyage

Camping LES OYATS

3 beoordelingen 3/5

LES OYATS Nord-Pas De Calais - Oye-Plage visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Dunes ( 2.9 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping LES OYATS op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 7.3


  • Waar voor je geld:7.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten7.3
  • Dienstverlening6.7
  • Animatie:7.0

"Thuis meer dan onaangenaam"

le Zat. 4 Aug. 2018

Schone camping maar de ontvangst is verre van warm. Hun manier om hun regels te handhaven is onder dictatuur geplaatst: we buigen of maken onszelf zelfs vrij door de eigenaar te zijn van de stacaravan tenit Madame Billiet de manager. Camping hospice verzekerd. Verbod om muziek op zijn pakket te zetten ... zelfs het volume verlaagd ... Het is noodzakelijk om een helm op te zetten. Ook wanneer de bomen niet worden gesnoeid zie je vraag wanneer je het gaat doen? Ondanks mijn kennis van kamperen staat deze bovenaan het podium voor middelmatige ontvangst en voortdurende pesterijen. Je vraagt jezelf voortdurend af of het goed met je gaat !? Tegenover de camping. Lachen en goedgehumeurd zijn dag en nacht verboden. ABOMINABLE !!!!

"zeer goede camping"

Par marq59 le Woe. 8 April 2015

je bent op zoek naar een schone plek dicht bij de natuur aangenaam om te leven directe toegang tot de zee veilig komen naar oyats we gaan daar sinds 2004 altijd met zoveel plezier om onze vrienden te vinden onze kleine kinderen streven elk jaar om een paar weken bij ons door te brengen ze vind al hun vriend vrienden en vooral veilig kunnen spelen (speeltuin vernieuwd, zwembad maar koel als de zon niet op zenith is, fiets en scooter naar believen omdat kinderen voorrang hebben op auto's) zeer kamp kalm geen verkeer voor 07.00 uur en na 22.00 uur kleine plus: brood in het seizoen elke dag en pizza vrachtwagen 1 tot 2 keer per week

"Een camping .... super"

Par crossfire le Din. 17 Maa. 2015

Een mooie camping waar je alles kunt vinden en bovendien een heel mooi zwembad dat je niet alles kunt vinden voor netheid niets te zeggen me ik loop op blote voeten op de camping veilig schoongemaakt elke dag gedaan zeer goede animaties leuk en rustige super aardige beheerders zeer aardige bazen voor kinderen er is alles om hen bezig te houden. altijd een geweldige tijd sinds 1999 en blij om door te brengen maar vakantie op de camping les oyats in de Pas de calais voor mij doe ik niet Zou niet veranderen voor een rijk en vooral voordat je de onaangename opmerkingen op de camping ziet, moet je daarheen gaan om mijn mening over mij te beoordelen.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 165

Campings in de buurt

Populairste steden