Een merk easyvoyage

Camping La Tour

La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 1/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 2/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 3/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 4/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 5/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 6/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 7/8
La Tour Lotharingen - Corcieux visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Blanc ( 16.1 km ),

    Lac Noir ( 16.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Tour op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 28

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est nodigt de tweesterrencamping La Tour u uit voor een ontspannen en rustig verblijf in Corcieux op het bosrijke terrein in het hart van het regionale natuurpark Ballons des Vosges. ongeveer 10 km van Gérardmer.


Op het terrein van deze camping, omringd door bergen, kunt u verblijven in stacaravans uitgerust voor 6 personen, inclusief televisie en een gemeubileerd terras met barbecue of in caravans voor 4 vakantiegangers, waaronder onder andere televisie en tuinmeubelen. Zijn ook bedoeld voor uw campers, caravans en tenten van semi-schaduwrijke, schaduwrijke of zonnige plaatsen, met elektriciteit in optie betalen.


Om aangename momenten door te brengen met familie of vrienden op het terrein, kunnen gasten genieten van een buitenzwembad omgeven door ligstoelen en parasols, evenals een speeltuin gewijd aan kooltips.

Op voedselniveau vindt u een collectieve barbecue en een restaurant dat tijdens de zomeravonden geopend is en een gevarieerd menu biedt - lokale specialiteiten, pizza's, traditionele gerechten, enz. - en geniet van een groot terras geschikt voor nietsdoen.

Goed om te weten: veel winkels en voorzieningen in de buurt, in de stad.


Ga vanaf deze gezinscamping op menselijke schaal wandelen op de vele paden in de omgeving om de omliggende landschapsschoonheden te ontdekken, voor fietsliefhebbers, ga naar de Col du Plafond en win Gerardmer, bekend om zijn skigebied en zijn meer bevorderlijk voor waterrecreatie!

Campings in de buurt

Populairste steden