Camping Lac Pont à l'Age

Camping Lac Pont à l'Age Limouqin - Laurière visuel 1/5
Camping Lac Pont à l'Age Limouqin - Laurière visuel 2/5
Camping Lac Pont à l'Age Limouqin - Laurière visuel 3/5
Camping Lac Pont à l'Age Limouqin - Laurière visuel 4/5
Camping Lac Pont à l'Age Limouqin - Laurière visuel 5/5

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lac Pont à l'Age op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/04

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Aantal Staanplaatsen: 133

  • Locations-number-locatif 22

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lac Pont à l'Age nodigt uit, zoals de naam al aangeeft, aan de rand van een meer te verblijven. De groene natuurlijke omgeving stelt u in staat om een ontspannen verblijf te hebben, evenals een vakantie rijk aan activiteiten.

Kamperen aan het meer in Limousin

Camping Lac Pont à l'Age zal de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die hun verblijf op het water aan een meer willen kamperen. De camping ligt namelijk aan het gelijknamige meer. Dit kunstmatige meer is ongeveer 35 hectare groot en heeft een diepte van 12 m. Aan de rand van het meer, direct toegankelijk vanaf de camping, is een charmant strand waarop het zeer aangenaam is om te ontspannen. Naast de dijk kunnen vakantiegangers zelfs een waterval vinden. Terwijl de kinderen zich vermaken, zullen de ouders met veel plezier loungen en afwisselend zonnebaden en zwemmen in het meer om ten volle te genieten van de natuurkampeervakantie in de Limousin.

De nabijheid van de camping met het meer zal vakantiegangers ook in staat stellen te genieten van de aanwezigheid van een recreatiebasis. Deze laatste biedt met name de mogelijkheid om wateractiviteiten te beoefenen door waterfietsen en kano's te huren. Aan de rand van het meer is ook een 18-holes midgetgolfbaan, ideaal voor zeer plezierige momenten met familie of vrienden.

Een entertainment kamer is beschikbaar voor vakantiegangers aan het meer. Deze kamer kan dienen als brouwerij en biedt verschillende activiteiten. Een groot scherm is aanwezig evenals zitgedeeltes. Bordspellen zijn beschikbaar, evenals tafelvoetbal, darts en biljart. Vakantiegangers zullen genieten van samenkomen om samen momenten van gezelligheid door te brengen.

Huur een hut aan het meer

Op Camping Lac Pont in the Age krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om een houten hut aan het meer te huren. Deze hutten zijn volledig uitgerust met keuken en terras. Deze accommodaties zijn perfect om kamperen en comfort te combineren in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden