Camping Les Roussilles

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Roussilles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 80


Know-All-About-Camping

Camping Les Roussilles nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in Saint-Sylvestre, ongeveer 25 km van Limoges, in het departement Haute-Vienne, in de regio Aquitaine, op zijn aangename en groene land op 6 km van Lake Saint-Pardoux.


Binnen de grenzen van deze kleine camping in de buurt van het meer, kunt u verblijven in stacaravans die zijn uitgerust voor uw comfort of elders plaatsvinden, met uw campers, caravans en tenten, op door hagen gedefinieerde locaties bamboe meestal in de schaduw, halfschaduw of meer zonnig.


Op sport- en vrijetijdsniveau kunt u ontspannen en plezier maken dankzij het verwarmde buitenzwembad, waar u kunt zonnebaden op een ligstoel tussen twee lengtes en de kinderspeelplaats waardoor u om niet te twijfelen aan het geluk van je stukjes kool.

Wat uw maaltijden betreft, kunt u direct ter plaatse profiteren van het bar-restaurant van de camping op het terras in de schaduw van grote parasols die aan al uw wensen voor drankjes en zoute of zoete snacks voldoen.

Goed om te weten: gratis WiFi op de camping en verschillende winkels in het hart van de stad!


Vanaf deze eenvoudige camping met een warm welkom, ga te voet of per fiets via de omliggende paden om de omliggende landschappen te ontdekken, de stad Oradour sur Glane (20 km) met een rijk historisch verleden te ontdekken en niet te missen bezoek de prachtige stad Limoges (25 km), bekend om zijn kunst van porselein!

Campings in de buurt

Populairste steden