Een merk easyvoyage

Camping le Bec de Cisse

le Bec de Cisse Groot-Centrum - Vouvray visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping le Bec de Cisse op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 28/03

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Bac de Cisse is een ideale setting om het beroemde wijngebied van Vouvray en de Loire-vallei te ontdekken en zijn beroemde kastelen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Geplaatst aan de oevers van de Cisse, een zijrivier van de Loire, zult u genieten van de landelijke omgeving voor een rustige vakantie op slechts 200 meter van alle voorzieningen.

Een ruimte van 1,7 hectare, bomen en bloemen wacht op uw tent, caravan of camper. U blijft in privacy dankzij de plantenscheidingspercelen.

Pak gewoon je koffers en huur een Canada-tent. Dit huis in het landschap biedt gegarandeerd 2 slaapkamers, een kitchenette (koelkast, magnetron en kookplaten) en een prachtig overdekt terras. Een gevoel van ontsnapping om binnen te vallen tijdens uw vakantie.

Niveau service de eigenaars stellen u de wifi op het hele kampement voor, een speeltuin voor de kinderen en een opblaasbaar kasteel om een knipoog naar de omgeving te maken. Alle winkels liggen op loopafstand van het centrum van Vouvray, op de markten vindt u een bakker, banketbakker, slager, wijnhandelaren en straatverkopers.

Op 500 m ligt het gemeentelijk zwembad van Vouvray. Een groot complex met verschillende buitenzwembaden, glijbanen en tennisbanen wacht op u op warme dagen.

Het etablissement ligt op een paar meter van de Loire met vele beroemde kastelen. Het kasteel van Villandry en zijn prachtige tuinen liggen op 26 km afstand. Moncontour en Chenonceau op 30 km. Blois ligt op 45 minuten en Chaumont-Sur-Loire op 15 minuten. Veel andere reizen wachten op u in deze regio waar het toerisme bloeit.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden