Een merk easyvoyage

Camping Le Clos des Tourterelles

Le Clos des Tourterelles Groot-Centrum - Bouzonville-aux-Bois visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Clos des Tourterelles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 69

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

In het departement Loiret nodigt de tweesterrencamping Le Clos des Tourterelles u het hele jaar door uit om te genieten van een rustig verblijf in Bouzonville-aux-Bois, in het hart van de Loire-vallei - een werelderfgoed. UNESCO - op zijn rustige en bosrijke terrein op 8 km van Pithiviers en 40 km van Orleans.


Op het terrein van deze familiecamping op ongeveer een uur rijden van Parijs, kunt u verblijven in perfect uitgeruste chalets of stacaravans, bestaande uit 1, 2 of 3 slaapkamers en inclusief de televisie en een overdekt terras of ontdekking met tuinmeubelen. U kunt uw campers, tenten en caravans ook installeren op afgebakende plaatsen, in de schaduw of halfschaduw, met mogelijke toegang tot water en elektriciteit. Merk op dat de camping het hele jaar door ook een feestzaal te huur en residentiële locaties biedt voor eigenaren van stacaravans.


Op het terrein kunnen kinderen en volwassenen ontspannen en zich vermaken met het verwarmde binnenzwembad, het peuterbad en de speeltuin voor peuters, het recreatiegebied, de petanquebaan en de tafeltennistafel. tennis.

Op restaurantniveau vindt u alle benodigde winkels en diensten op 8 km afstand, in het centrum van Pithiviers.

Goed om te weten: WIFI op de hele camping!


Ga vanaf deze milieubewuste camping naar de beroemdste kastelen van de Loire-vallei (Fontainebleau, Chambord, Villandry, Azay-le-Rideau, etc.), ga vissen in vijvers en meren, maak een wandeling in de bos van Orleans en kanovaren op de Loire, en vul de natuur voor het jaar!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden