Een merk easyvoyage

Camping Le Donant

Le Donant Bretagne - Bégard visuel 1/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 2/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 3/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 4/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 5/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 6/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 7/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 8/9
Le Donant Bretagne - Bégard visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Donant op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 91

  • Locations-number-locatif 17


Know-All-About-Camping

De camping Le Donant ligt aan de poorten van Trégor, vlakbij de zee en tussen Guigamp en Lannion, in een zeer ontspannen groene omgeving die natuurliefhebbers zal verrassen.

Op de camping Le Donant hebben kinderen toegang tot een speeltuin met tourniquet en schommel. Er is een speelkamer met tafeltennis en biljart. Petanque-liefhebbers zullen genieten van de bowlingbaan en de atleten van het volleybalveld. Voor de camping is een watersportcentrum met buitenspelen, waaronder minigolf, bumperboten, zomerrodelbaan, tafelvoetbal en waterfietsen.

De campings zijn zeer comfortabel en hebben elektriciteit, allemaal netjes en groen. Vakantiegangers kunnen ook kiezen voor een huisje te huur. Deze kunnen voor 4 tot 6 personen of voor 6 tot 8 personen zijn. Ze hebben kamers met bedden, een keuken met elektrische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en al het nodige om comfortabel te koken. Het chalet heeft ook een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen, een doucheruimte en wastafel, individuele toiletten en een tuinmeubilair op het terras. Het zal ook mogelijk zijn om een bungalow met canvas, slaapkamers, koelkast en ingerichte keuken te huren.Het chalet PMR voor gehandicapten met twee slaapkamers. Dit chalet ziet er in alle opzichten naar anderen uit.

Rond de camping kunnen liefhebbers van de zee de Côte de Granit Rose en de stad Lannion Trégastel ontdekken, evenals de Côte des Ajoncs met de Gouffre de Plougrescant, de Sillon de Talbert en de kliffen van Plouha, de haven van Paimpol en de Brehat Island. De stad Pontrieux opent zijn deuren, evenals het pad van de douane.

Campings in de buurt

Populairste steden