Een merk easyvoyage

Camping Le Grand Large

Le Grand Large Rhône-Alpes - Meyzieu visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Grand Large op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 180

  • Locations-number-locatif 180

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Rhône, op ongeveer 10 km van het hart van Lyon, verwelkomt het driesterrenpark Les Voiles du Grand Large u het hele jaar door in Meyzieu, op zijn rustige domein en groene 7 hectare grenzend aan het Grand Large meer.


Op het terrein van deze camping aan het water, kunt u verblijven in volledig uitgeruste stacaravans of chalets voor maximaal 2, 4 of 6 personen, met in het bijzonder 1, 2 of 3 slaapkamers, televisie en een overdekt of ontdekt terras. U kunt ook hotelkamers in chalets en vergaderzalen huren om uw belangrijke evenementen te organiseren. Merk op dat dit woonpark geen kale plaatsen heeft om uw campers, tenten en caravans te ontvangen.


Op het terrein of via de lokale partners van het woonpark, kunt u plezier hebben en u kunt besteden met verschillende activiteiten op het land en water: petanque, ping-pong, wandelen, boogschieten, vissen, kajakken, zeilen, catamaran en nog veel meer.

Eindelijk kunt u op de site zelf genieten van een bar-restaurant met een onmisbaar uitzicht op het meer en een club met panoramische terrassen waar 's avonds verschillende thema-animaties worden georganiseerd.

Goed om te weten: gratis wifi!


Vanaf deze camping met een oase van rust, oefen je allerlei wandelingen door de omliggende bergpaden en mis je niet de prachtige stad Lyon met zijn basiliek Notre-Dame-de-Fourvière, de oude stad en zijn vele musea!

Campings in de buurt

Populairste steden