Een merk easyvoyage

Camping Le Gue

Le Gue Bourgogne - Savigny-sur-Grosne visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Gue op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 80

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Camping Le Gué geniet een zeer aangename omgeving omdat het dwars door de rivier La Grosne wordt doorkruist. Het vindt plaats in het zuiden van Bourgondië in het departement Saône-et-Loire. Het is een perfect podium, rustig op het platteland, om de wonderen van het gebied te ontdekken.

Van begin april tot eind oktober biedt het etablissement 78 standplaatsen voor tent, caravan of camper aan weerszijden van de rivier met aan weerszijden een toiletgebouw en een loopbrug om te circuleren. Elektrische terminals, waterpunten, zon, schaduw of halfschaduw, alles is aanwezig zodat iedereen een comfortabel verblijf kan doorbrengen.

Te huur stacaravans zijn beschikbaar en geschikt voor maximaal 4 personen. U vindt een kitchenette, een douche, een toilet en een buitenruimte met tuinmeubilair om buiten te eten.

Op het terrein verwelkomt een bar-restaurant u elke dag van 8u tot 22u met een brooddepot, wifi, menu's, afhaalmaaltijden en thema-avonden.

Op het terrein zullen de kinderen blij zijn met de speeltuin en iedereen zal elkaar ontmoeten op de bowlingbaan voor prachtige petanquespelen.

De Greenway van Chalon is gemakkelijk bereikbaar, dus prachtige wandelingen zijn in perspectief te voet, skaten of fietsen.

In de omgeving zijn er veel excursies. U bevindt zich dicht bij de geweldige wijnen van Bourgondië en u hebt toegang tot prachtige wijngaarden. Liefhebbers van oude stenen zullen de romaanse kerken en kastelen waarderen zoals die van Cormatin. De uitzonderlijke locatie van de abdij van Cluny is vlakbij, net als de stad Tournus, die een belangrijk historisch erfgoed heeft.

Campings in de buurt

Populairste steden