Een merk easyvoyage

Camping Les Grottes

Azé

 - 

Bourgogne
Les Grottes Bourgogne - Azé visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Grottes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 06/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Aantal Staanplaatsen: 77

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping des Grottes ligt in het hart van de wijngaarden van Bourgondië, tussen de steden Macon en Chalon sur Saone op gelijke afstand van Dijon en Lyon, dat u gemakkelijk kunt bereiken via de snelweg die op 20 minuten ligt. Je verblijft op een natuurgebied begrensd door een rivier met de camping, het zwembad en de grotten van Azé.

Het etablissement heeft 77 locaties verdeeld tussen bomen en hagen met de mogelijkheid om verbinding te maken met elektriciteit.

In de huur kunt u kiezen tussen Lodgetenten of houten hutten. De eerste zijn van hoge kwaliteit en hebben 2 slaapkamers, goede bedden, een keuken en een overdekt terras. Ze verwelkomen maximaal 5 vakantiegangers. De houten hutten zijn uitgerust voor 2 personen met een terras dat uitnodigt tot vogels kijken en eekhoorns.

De snackbar op het terrein is geopend met drankjes, ijs en afhaalmaaltijden. Niveau-diensten zijn er wifi, wasserette, een brooddepot, een barbecue en ijskoud brood.

Een groot buitenzwembad met een zwembad en een peuterbad staan tot uw beschikking om te genieten van de Bourgondische zon. Kinderen zullen genieten van de speeltuin.

Verschillende sites zijn te bezoeken in de nabije omgeving. Begin met de grotten waarvoor je gratis toegang hebt. U kunt haakrijden, paardrijden, wandelen met gemarkeerde paden oefenen, klimmen en vissen. Maak een paar kilometer om Macon, Tournus, de kastelen van Cormatin, Pierreclos of de abdij van Cluny te bezoeken. De must is natuurlijk de wijnroute om de wijngaarden van Bourgondië te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden