Een merk easyvoyage

Camping Le Malaga

Le Malaga Bourgogne - Pouilly-sur-Loire visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Malaga op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05


Know-All-About-Camping

De camping Le Malaga ligt aan de rand van de Loire op de grens van de departementen Nièvre en Cher. Het ligt ten westen van het regionale natuurpark Morvan tussen de steden Gien en Nevers. U zult ideaal gelegen zijn om de meanders van de Loire te ontdekken.

Een grote uitgestrektheid van gras wacht op uw tent, caravan of camper. U kiest tussen schaduw of zon, tussen dichtbij of niet water. Het etablissement heeft 23 waterpunten, 10 elektrische terminals en een toiletgebouw met douches, wastafel en wasruimte. Je verblijft hier van 1 mei tot half september.

Ter plaatse wordt een kleine restauratie voorgesteld vergezeld van een verfrissingsruimte en een ruimte-ontvangst. Kinderen zullen een speeltuin vinden om goede tijd met vrienden door te brengen. Met familie of vrienden is de bowlingbaan een perfecte plek voor momenten van gezelligheid.

De stad Pouilly-sur-Loire is een goed uitgangspunt voor het verkennen van de lokale cultuur. Natuurliefhebbers zullen het Pavillon du Moyen-Loire bezoeken om te leren over het rijke erfgoed en de natuurlijke omgeving. Gastronomen zullen La Tour du Pouilly gerookt waarderen (een oenotouristisch centrum dat een zintuiglijke reis biedt), kelders van wijnmakers en koekjes "De crunchers van de Loire-vallei". Het heeft onmisbare plaatsen zoals het panorama van het gehucht Les Loges of de Pouilly-brug ingehuldigd in 1902. De stad heeft verschillende kwaliteitswinkels en een goed bevoorrade markt. Op 12 km biedt Cosne-sur-Loire een zwembad, een mediatheek en een museum. Sancerre en zijn prestigieuze wijngaarden liggen op slechts enkele minuten afstand.

Campings in de buurt

Populairste steden