une marque easyvoyage

Camping Les Portes de Sancerre

Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 1/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 2/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 3/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 4/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 5/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 6/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 7/8
Les Portes de Sancerre Groot-Centrum - Sint-Satur visuel 8/8

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Portes de Sancerre op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 05/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 85

  • Locations-number-locatif 26


Know-All-About-Camping

De camping Les Portes de Sancerre ligt tussen de wijngaarden van de Loire en de Sancerre, op een bebost terrein aan de rand van het water. Camping Les Portes de Sancerre maakt deel uit van de campingketen Flower .

De nabijheid van de rivier stelt vakantiegangers die willen baden in staat om te genieten van natuurlijk zoet water op het platteland en te ontspannen in vrede. Op de camping kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin met zijn twee bultglijbanen, allemaal op een zandbodem. Een petanque en ping-pong zijn aanwezig en gastfeesten en toernooien. Niet ver van de camping is het mogelijk om tennis of minigolf te spelen. Degenen die willen ontspannen, kunnen naar de Cave de Sel in Saint-Laurent l'Abbaye gaan, een plaats waar de muren en de vloer zijn bekleed met zout, waardoor een zuivere lucht rijk aan sporenelementen kan worden ingeademd. Services worden aangeboden om volledig te ontspannen in een ingetogen sfeer.

De kampeerplaatsen van camping Portes de Sancerre zijn schaduwrijk en hebben een oppervlakte van 80 m². Ze hebben elektriciteit volgens de gekozen formule en toegang voor mensen met beperkte mobiliteit. Dieren zijn toegestaan. Degenen die dat wensen, kunnen een terrein huren met een tent van Canadese type met vloer en kamer met een oppervlakte van 10m². Een ruime keuze aan stacaravans is ook beschikbaar voor vakantiegangers die totaal comfort wensen. Met FreeFlower uitgeruste tenten van 37m² zijn beschikbaar, inclusief 13m² overdekt terras met slaapkamers.

Rond de camping kunnen liefhebbers van toerisme Sancerre ontdekken, de hoofdstad van Sancerrois, Gien, de Franse hoofdstad van Faience of Aubigny sur Nère, een pittoresk stadje dat vroeger het grondgebied van Schotland was.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden