Een merk easyvoyage

Camping Le Paquis

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Paquis op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 109


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Moezel, verwelkomt de 3-sterrencamping Le Paquis u in Corny-sur-Moselle in een groene en exotische omgeving, aan de poort van het regionale natuurpark van Lotharingen, op het land aan de voet van de heuvels van Dornot en aan de oevers van de rivier de Moezel.


Op deze camping dicht bij de rivier kunt u rustig zitten met uw campers, caravans en tenten op schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen, met of zonder toegang tot elektriciteit, volgens uw begeert. Merk op dat de camping een serviceplaats voor campers heeft.


Ter plaatse kunt u genieten van een speeltuin voor peuters, vriendelijk entertainment zoals dansavonden, een vijver geschikt om te vissen en een kleine jachthaven die openstaat voor de lokale bewoners, waar het goed wandelen is aan de rand van het water.

Eindelijk kunt u een bar-restaurant 's avonds geopend hebben, van juni tot augustus, om te genieten van onder andere hamburgers en gegrilde friet terwijl u geniet van het uitzicht op de omliggende natuur vanaf een aangenaam terras.

Goed om te weten: broodjesservice en gebak om ter plaatse te consumeren of mee te nemen om uw dagen op de camping te beginnen!


Maak vanaf deze ontspannende en warme camping een landelijke wandeling langs de rivier, ontdek de fauna en flora van het nabijgelegen natuurpark en mis geen dag in de prachtige stad Metz, 15 km te bezoeken, inclusief het museum Centre Pompidou en de majestueuze gotische kathedraal!

Campings in de buurt

Populairste steden