Een merk easyvoyage

Camping {Naam} : De Gids

Hier is de lijst van 2 campings in {Naam} en 12 campings in de omgeving. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de populairste in {Naam} en omgeving. > Lire +

Uw camping kiezen in {Naam}

Camping {Naam} : De Gids -

Campingplatz in weniger als 10 km à Bonzée

Foxycamp Le Longeau Lotharingen - Hannonville-sous-les-Côtes visuel 1/2
Foxycamp Le Longeau Lotharingen - Hannonville-sous-les-Côtes visuel 2/2
Hannonville-sous-les-Côtes

-

Lotharingen
Foxycamp Le Longeau Lotharingen - Hannonville-sous-les-Côtes visuel 1/2
Foxycamp Le Longeau Lotharingen - Hannonville-sous-les-Côtes visuel 2/2

Toegang meer Wifi Restaurant Insolite

In de regio Grand Est, in het departement Maas, verwelkomt de tweesterrencamping Foxycamp - Les Etangs du Longeau u op 5 km van het dorp Hannonville-sous-les-côtes, in een wilde en ongerepte natuur in het regionale natuurpark van Lotharingen, aan de rand van de Longeau-vijvers. Op deze camping - recreatiecentrum genesteld in het bos met directe toegang tot de vijvers, kunt u verblijven in huisjes met terras van 3 of 4 bedden, of meer ongewoon, in de yurt ingericht voor 6 personen , de Foxy-grot uitgerust voor 2 vakantiegangers of in een Canadese tent met 5 zitplaatsen. Afgeschermde plaatsen, schaduwrijk of halfschaduw, sommige met elektriciteit, zijn ook te huur om uw campers, tenten en caravans te ontvangen. Houd er rekening mee dat de camping thema-verblijven biedt en een serviceterrein heeft dat speciaal is ingericht voor campers. Veel activiteiten en activiteiten voor iedereen wachten op u op deze camping waar u zich niet hoeft te vervelen: kinderspelen, jeu de boules, ping pong, fiets (lovenswaardig ter plaatse), georganiseerd wandelen, vissen, waterfietsen, avonden thema, show, guinguette van zondag en nog veel meer! Wat eten betreft, de gevarieerde bar-bistro à la carte opent zijn deuren voor lunch en diner van donderdag tot zondag. NB: supermarkt en brooddepot aanwezig op de camping! Vanaf deze camping, omringd door wandelpaden, bezoekt u het ecomuseum van de stad of de grote sites van de Grote Oorlog rond als het beroemde slagveld van Verdun (35 km), kriskras over de oevers van de Maas voor boomgaarden en zijn panorama's op de vlakte van de Woëvre of het meer van Madine en bewonder de schoonheid van de omliggende flora en fauna!

Zie de camping
clique

Campingplatz in weniger als 15 km à Bonzée

Campingplatz in weniger als 20 km à Bonzée

LES BREUILS Lotharingen - Verdun visuel 1/1
Verdun

-

Lotharingen
LES BREUILS Lotharingen - Verdun visuel 1/1

Toegang rivier Toegang meer Zwembad Waterglijbaan Wifi

Zie de camping
Heudicourt Lotharingen - Heudicourt-sous-les-Côtes visuel 1/1
Heudicourt-sous-les-Côtes

-

Lotharingen
Heudicourt Lotharingen - Heudicourt-sous-les-Côtes visuel 1/1

Wifi Animaties

In de regio Grand Est, in het departement Maas, nodigt camping Heudicourt u uit voor een actief en ontspannend verblijf in een beschermde omgeving op ongeveer 100 meter van het meer van Madine, bevorderlijk voor meervoudige buitenrecreatie, nautisch of terrestrische. Op het terrein van deze camping bij het meer, kunt u uw campers, tenten en caravans installeren op schaduwrijke of halfschaduw, kale of uitgerust met elektrische aansluitingen. Merk op dat de camping een serviceplaats voor campers heeft. NB: U vindt ook rond de camping huisjes of aanhangwagens te huur. Als de camping geen sportuitrusting of vrije tijd ter plaatse heeft, behalve een jeu de boules terrein, zal de basis van vrije tijd dicht bij u in staat zijn om vele activiteiten in familie of tussen vrienden te oefenen: onder toezicht baden, paard: rijden, sluier, tennis, vissen, duiken en nog veel meer, via de nabijgelegen aangepaste locaties. Om dorst en honger te stillen, kunt u in de zomer genieten van de Bar du Lac, met warme en koude snacks, zout en zoet, en een ruime keuze aan drankjes en ijs en, in elk seizoen, investeren in in de stad het Lake Madine Restaurant, traditioneel en seizoensgebonden à la carte. Geniet van deze natuurcamping, geniet van de geneugten van wandelen, ontdek de fauna en flora van het Regionaal Natuurpark van Lotharingen en bezoek historische locaties die getuigen van de Grote Oorlog!

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Bonzée

Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 1/3
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 2/3
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 3/3
Saint-Mihiel

-

Lotharingen
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 1/3
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 2/3
Domaine du Cloître Saint-Christophe Lotharingen - Saint-Mihiel visuel 3/3

Toegang meer Restaurant

Het Domaine du Cloitre Saint-Christophe nodigt u uit voor een vakantie in de natuur in een veld in Lotharingen. Het zal de ideale plek zijn om weer in contact te komen met de natuur en tijd voor jezelf te vinden. Huur een tent midden in de natuur Door in het Domaine Cloister Saint-Christophe te verblijven, kunnen vakantiegangers hun bed in de Weide huren. Het Domaine du Cloitre Saint-Christophe biedt prachtige tenten, groot en comfortabel, ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Deze huurtenten zijn ongeveer 45 m2 en bieden plaats aan maximaal 6 personen. Ze zijn samengesteld uit dik canvas en massief hout. Vakantiegangers kunnen een cocoonvakantie zonder elektriciteit doorbrengen in het licht van kandelaars, olielampen en lantaarns. In het midden van elke tent zorgt een houtkachel voor alle nodige warmte en dient ook als kachel. Door in deze comfortabele tenten in het hart van de natuur te verblijven, kunnen vakantiegangers het eenvoudige en eerlijke leven van het platteland van vroeger vinden. Zaalverhuur op het platteland Op het Domaine du Cloitre Saint-Christophe kunnen vakantiegangers verblijven in een oud klooster uit het jaar 707. Een warme sfeer overspoelt het klooster en vakantiegangers zullen genieten van een adembenemend uitzicht op de velden waar zwarte paarden leven, allemaal omgeven door bos. Voor een natuurlijk verblijf is het Domaine du Cloître Saint-Christophe de ideale plek. Vakantiegangers kunnen de verbinding met de moderne wereld verbreken en hun batterijen opladen dankzij de afwezigheid van wifi, netwerk en televisie. Liefhebbers van rust en natuur kunnen tijd voor hen vinden en ontspannen, dat is de echte luxe! tijdens hun verblijf in Lotharingen op het Domaine du Cloitre Saint-Christophe kunnen vakantiegangers genieten van een vredige natuur om verschillende activiteiten te beoefenen, zoals paardrijden, mountainbiken, joggen of eenvoudige en prachtige wandelingen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 26 km à Bonzée

La Pelouse Lotharingen - Jaulny visuel 1/1
Jaulny

-

Lotharingen
La Pelouse Lotharingen - Jaulny visuel 1/1

Toegang rivier Zwembad Restaurant Insolite

In de regio Grand Est, in het departement Meurthe-en-Moezel, zal de 3-sterren camping La Pelouse u ontmoeten van begin april tot eind september - permanente accommodatie die het hele jaar door te huur is, op zijn eigen 3 hectare grond gelegen in het hart van het Regionaal Natuurpark van Lotharingen, aan de oevers van de rivier de Rupt du Mad. Op het terrein van deze rustige camping dicht bij de rivier, kunt u verblijven in volledig uitgeruste chalets met verschillende capaciteiten - tussen 1 en 5 personen, de meeste met een televisie en een overdekt of onoverdekt terras met tuinmeubilair en barbecue. Voor een meer ongewoon verblijf, is ook een wijntrailer met privé-spa gepland voor 3 vakantiegangers. U kunt eindelijk uw campers, tenten en caravans installeren op ruime plaatsen, schaduwrijk of zonnig, met elektriciteit als een betaalde optie. Merk op dat de camping een serviceplaats voor campers heeft. Op het terrein vindt u een verwarmd zwembad omgeven door ligstoelen om te zonnebaden tussen zwem-, petanque- en volleybalvelden, een kinderspeelplaats, een tafeltennistafel en een tv-kamer. Bovendien is de rivier in de directe omgeving ideaal voor een moment vissen in alle rust. Tot slot kunt u voor uw maaltijden genieten van een bar-restaurant op het bloemrijke terras en een brood en gebak. Geniet van deze familiecamping met een landelijke en vriendelijke sfeer van wandelen door de omliggende paden, win het meer van Madine, bevorderlijk voor vele sporten en ontdekkingen en, een beetje verder weg, bezoek de prachtige steden Metz en Nancy!

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 31 km à Bonzée

Campingplatz in weniger als 34 km à Bonzée

Campingplatz in weniger als 35 km à Bonzée

Corny-sur-Moselle

-

Lotharingen

Toegang rivier Wifi Restaurant Animaties

In de regio Grand Est, in het departement Moezel, verwelkomt de 3-sterrencamping Le Paquis u in Corny-sur-Moselle in een groene en exotische omgeving, aan de poort van het regionale natuurpark van Lotharingen, op het land aan de voet van de heuvels van Dornot en aan de oevers van de rivier de Moezel. Op deze camping dicht bij de rivier kunt u rustig zitten met uw campers, caravans en tenten op schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen, met of zonder toegang tot elektriciteit, volgens uw begeert. Merk op dat de camping een serviceplaats voor campers heeft. Ter plaatse kunt u genieten van een speeltuin voor peuters, vriendelijk entertainment zoals dansavonden, een vijver geschikt om te vissen en een kleine jachthaven die openstaat voor de lokale bewoners, waar het goed wandelen is aan de rand van het water. Eindelijk kunt u een bar-restaurant 's avonds geopend hebben, van juni tot augustus, om te genieten van onder andere hamburgers en gegrilde friet terwijl u geniet van het uitzicht op de omliggende natuur vanaf een aangenaam terras. Goed om te weten: broodjesservice en gebak om ter plaatse te consumeren of mee te nemen om uw dagen op de camping te beginnen! Maak vanaf deze ontspannende en warme camping een landelijke wandeling langs de rivier, ontdek de fauna en flora van het nabijgelegen natuurpark en mis geen dag in de prachtige stad Metz, 15 km te bezoeken, inclusief het museum Centre Pompidou en de majestueuze gotische kathedraal!

Zie de camping

Uw camping kiezen in {Naam}

Je vindt 2 campings op {Naam} {Prepositie:Zone} Lotharingen om je vakantie door te brengen. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Lotharingen ontdekt u 12 campings binnen 20 km van {Naam}. 

Er zijn 2 2-sterrencampings. {[Als het strand je aanspreekt en Lotharingen, dan kun je een huuraccommodatie boeken op een van de 0 campings aan zee. ].}.