Een merk easyvoyage

Camping Le Petit Villars

Le Petit Villars Bourgogne - Champignelles visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Petit Villars op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Le Petit Villars is een kleine camping op het platteland ten noorden van het departement Yonne tussen de steden Auxerre (50 min) en Orleans (1u30). Hier zijn prioriteiten voor vegetatie en dieren, omdat het belangrijk is dat u in een comfortabele, gastvrije en rustige omgeving leeft.

Grote beboste percelen en beplant met hagen wachten op u om uw tent, caravan of camper te installeren in een echte oase van rust dichter bij de natuur en dieren.

Caravans, chalets en stacaravans zijn te huur voor minimaal 4 personen.

Er is een wasserette op het terrein en gasten kunnen fietsen huren. Staanplaatsen zijn het hele jaar door te huur als u het hele seizoen door uw caravan of stacaravan wilt plaatsen. De kinderen zullen genieten van de bewoners van de boerderij zoals paarden, ganzen en kippen. Een visvijver staat tot uw beschikking met betaalde toegang tot een kleine prijs.

Je bent zeker in de bucolic, maar het betekent niet dat er niets te doen is, integendeel. Om te zwemmen heb je Lake Bourdon, de beschouwers zullen de watertuinen van Bléneau waarderen, sporters zullen bomen beklimmen in het avonturenpark Bois de la Madness en met familie of vrienden fietst u Cyclorail Puisaye. Cultureel niveau wordt u bediend: het kasteel Guédelon (bouw zoals in de middeleeuwen), het kasteel van Saint-Fargeau, het natuurpark van Boutissaint, het centrum van de ruwe kunst van de Fabuloserie, de museumillustrator Colette en de architectonische nieuwsgierigheid van Rogny-les-Sept-Ecluses.

Campings in de buurt

Populairste steden