Een merk easyvoyage

Camping La Trezee

La Trezee Groot-Centrum - Ouzouer-sur-Trézée visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Trezee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 87

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Loiret, verwelkomt de tweesterrencamping van La Trézée u van begin april tot eind oktober in Ouzouer-sur-Trézée, op het landelijke terrein, aan de rivier. Tzedea en zijn kanaal.


Op het terrein van deze camping met directe toegang tot de rivier, kunt u in volledig uitgeruste stacaravans wonen of uw campers, caravans en tenten op schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen installeren, met toegang tot de tuin. elektriciteit tegen een toeslag. Houd er rekening mee dat een camperplaats beschikbaar is voor campers op de site en dat de camping voordelige tarieven biedt voor mensen met een handicap, werkzoekenden, senioren en kinderen.


Als de camping op het terrein weinig sport- en recreatiefaciliteiten heeft, behalve een speeltuin voor de allerkleinsten, kunt u desondanks genieten van activiteiten zoals kennismaking met boogschieten of begeleide wandelingen. Bovendien kunt u met de direct toegankelijke rivier meer momenten van ontspanning aan de waterkant doorbrengen, vooral voor sportvissers.

Om u tijdens uw verblijf van eten te voorzien, kunt u gemakkelijk de verschillende diensten en handel van de gemeente te voet bereiken.


Vanaf deze rustige en gastvrije camping, kunt u alle soorten wandelen door de vele afgebakende circuits rond, bezoek de sites van het gebied zoals de Canal Bridge Briare en maak kennis met de beroemde kastelen die de reputatie van dit gebied maken. regio!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden