Een merk easyvoyage

Camping Le Saucil

1 beoordelingen 1/5

Le Saucil Bourgogne - Villeneuve-sur-Yonne visuel 1/6
Le Saucil Bourgogne - Villeneuve-sur-Yonne visuel 2/6
Le Saucil Bourgogne - Villeneuve-sur-Yonne visuel 3/6
Le Saucil Bourgogne - Villeneuve-sur-Yonne visuel 4/6
Le Saucil Bourgogne - Villeneuve-sur-Yonne visuel 5/6
Le Saucil Bourgogne - Villeneuve-sur-Yonne visuel 6/6

Hoogtepunten

Toegang rivier VACAF Wifi Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Saucil op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:1.0
  • Accommodatie :1.0
  • Faciliteiten1.0
  • Dienstverlening1.0
  • Animatie:1.0

"2 sterren?"

le Zon. 11 Aug. 2019

Beste kampeerders stoppen niet! Toevluchtsoord voor alcoholische en wilde katten. Stacaravan In collocatie met bedwants ... Beledigende managers. Enige positieve punt het strand dat niet eens kamperen en voor iedereen toegankelijk is.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 70


Know-All-About-Camping

De camping Le Saucil is gelegen in de stad Villeneuve-sur-Yonne tussen de steden Troyes (1:10) en Orleans (1:30). Het ligt op 30 m van het strand aan de Yonne en op 500 m van het centrum van het dorp. Een oase van rust met groen wacht op u voor een rustig verblijf.

Het etablissement heeft 70 locaties met oppervlakten van 90 tot 140 m². U kunt uw tent, caravan of camper midden in het groen installeren omdat hagen, struiken en bomen aanwezig zijn. U heeft toegang tot 2 sanitaire blokken, elektrische terminals, wifi en een camperplaats.

In verhuur zijn stacaravans beschikbaar. Ze hebben 2 slaapkamers en bieden plaats aan maximaal 6 vakantiegangers met alle comfort om zich thuis te voelen. Een schoonmaakkosten wordt aangeboden als u dat wenst.

On-site fast food is geopend met ontbijt, friet, grills, drankjes en ijs. Thema-avonden worden enkele dagen in de week gehouden. Alle voorzieningen zijn in het dorp 5 minuten lopen, het heeft ook 2 markten per week.

Kinderen zullen genieten van de speeltuin met een opblaasbare structuur en de tafeltennistafel. Je hebt nog maar 30 m om het strand te bereiken.

Op een paar minuten afstand heeft u toegang tot vele activiteiten, zoals zwembad, minigolf, kanovaren, wandelen, verhuur van rosalies, vissen, tennis, paardrijden en een recreatiecentrum op 2 km. Alles draait om ontspanning en vrije tijd.

Mis Villeneuve niet, een mooie middeleeuwse stad met interessante gebouwen zonder tentoonstellingen, musea, feesten en andere animaties te vergeten.

Campings in de buurt

Populairste steden