Een merk easyvoyage

Camping L'oree Du Bois

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'oree Du Bois op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 80

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Loiret, geeft de tweesterrencamping van de Orée du Bois de Montalan u een afspraak in het hart van de natuur, 100 km ten zuiden van de hoofdstad en 30 km van de stad Montargis, in Saint-Hilaire-les-Andresis, aan de rand van de beek Pense-Folie, voor een verblijf onder het teken van ontspanning.


Op deze camping tussen bos en rivier, kunt u verblijven in een stacaravan met gemeubileerd terras of in een volledig uitgeruste caravan, accommodaties die het hele jaar door te huur zijn. U kunt ook uw plaats innemen, met uw tent, caravan of camper, op een min of meer schaduwrijke plek, met of zonder elektrische aansluiting.

Weet dat de camping ook groepen verwelkomt.


Afgezien van een speeltuin gewijd aan het einde van kool, ter plaatse, zullen de sleutelwoorden nietsdoen en ontdekking van Moeder Natuur zijn. U kunt inderdaad genieten van de bosrijke omgeving van deze educatieve camping met veel verschillende houtsoorten. Daarnaast kunt u deelnemen aan georganiseerde wandelingen om u de schoonheid van het landschap, de Gâtinais, te laten ontdekken.

U kunt eindelijk genieten van picknicktafels en een collectieve barbecue, ideaal materiaal om buiten in een vriendelijke sfeer een maaltijd te bereiden.

Goed om te weten: restaurant in de stad en alle voorzieningen op slechts 4 km afstand in Courtenay!


Investeer op deze rustige en authentieke camping in het nabijgelegen buitenzwembad om u te verfrissen tijdens de warme zomerdagen (5 km), bezoek Montargis, bijgenaamd het Venetië van Gâtinais, voor zijn musea en het Briare-kanaal (30 km) ) en maak kennis met de kastelen van de Loire!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden