Een merk easyvoyage

Camping Le Val d'Ambin

Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 1/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 2/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 3/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 4/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 5/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 6/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 7/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 8/9
Le Val d'Ambin Rhône-Alpes - Bramans visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Nationaal park Vanoise ( 23.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Val d'Ambin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

De camping Val d'Ambin ligt op een hoogte van 1200 m aan de voet van Mont-Cenis en het skigebied. Een rustige plek, verlengd aan het einde van een vallei omringd door bergen op de gemeente Bramans Val d'Ambin gevormd door 2 stadsdelen: Bramans en Le Verney.

Zet uw tent, caravan of camper op een van de locaties met 360 graden uitzicht op de omliggende bergen. U krijgt meer dan 100 m² vlak gazon.

Chalets, klassieke tenten, aanhangwagens en tenten op stelten zijn te huur. De huisjes mengen zich met het landschap en bieden plaats aan maximaal 6 vakantiegangers. Ingerichte keuken, slaapkamers, woonkamer, douche en aparte toiletten zijn in gebruik. Tijdens de mooie dagen kunt u genieten van het terras. Klassieke tenten bevatten matrassen, kamers en kitchenettes. De caravans zullen erg exotisch zijn, je slaapt in een gemeenschappelijke ruimte met kitchenette, de toiletten liggen op een paar meter afstand. Eindelijk zijn er tenten op stelten die je het gevoel geven safari te zijn. Kom op 5 in 2 slaapkamers, een eettafel en een kitchenette.

Het etablissement is het hele jaar geopend, kom in de winter om het caravaneige te oefenen om te profiteren van meerdere nabijgelegen skigebieden.

Ter plaatse stellen de eigenaars een wasserette, de wifi, 3 toiletgebouwen, elektrische aansluitingen, waterpunten, een afzuigruimte voor de caravans voor. Sportliefhebbers zullen de tennisbanen, pingpongtafels en de vijver waarderen voor no-kill vissen. Een ontspanningsruimte is open voor iedereen en kinderen hebben een speeltuin.

De stad Barmans is een typisch bergdorp en biedt winter- en zomeractiviteiten: wandelen, alpineskiën, sneeuwschoenwandelen, langlaufen, paragliding, ijsduiken, sledehond, klimmen, zipline, mountainbiken ... Een paar kilometer is Italië en zijn cultuur om te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden