Een merk easyvoyage

Camping Les Adoubes

Les Adoubes Rhône-Alpes - Albertville visuel 1/4
Les Adoubes Rhône-Alpes - Albertville visuel 2/4
Les Adoubes Rhône-Alpes - Albertville visuel 3/4
Les Adoubes Rhône-Alpes - Albertville visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer van Annecy ( 26 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Adoubes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Les Adoubes ligt in de stad Albertville, op 300 m van het stadscentrum, maar in een natuurlijke omgeving aan de rand van het water aan de oevers van de Arly. Een rustige groene omgeving om in alle seizoenen van de voordelen van de berg te genieten.

Een enorme grasrijke ruimte bezaaid met bomen wordt u aangeboden om uw tent te installeren. Het etablissement biedt Canadese tenten klaar om te kamperen als u licht wilt reizen, dit is vaak het geval wanneer u wandelaar bent. Caravans en campers kunnen zich in de zomer en winter op een stabiel terrein vestigen omdat het adres het hele jaar door geopend is en daarom verwarmde badkamers heeft.

Bij het huren van familietenten wachten Glamping op je. Hun muren en canvas dak op een houten vloer zullen u betoveren. Ze beschikken over een kitchenette met een elektrische kookplaat, koelkast en servies. In de winter is de centraal gelegen houtkachel je beste vriend. Er zijn ook chalets die plaats bieden aan maximaal 6 vakantiegangers. Een volledig uitgeruste keuken is aanwezig (oven, vaatwasser, koelkast ...). Er zijn 2 slaapkamers en een buitenruimte om tijdens het warme seizoen van te genieten.

De on-site services zijn: supermarkt, wifi, verhuur van linnengoed, een leefruimte in het huisje (bar, lezen, televisie) en elke ochtend vers brood. In 5 minuten lopen zullen winkels in de binnenstad aan al uw behoeften voldoen.

Albertville wordt geplaatst op de ontmoeting van valleien van Tarentaise, de vallei van Arly en Beaufortain waar een fietsroute passeert om de omgeving te overzien. Op 5 minuten is de middeleeuwse stad Conflans een bezoek waard en een paar minuten met de auto krijgt u hoogte resorts en hun infrastructuur voor toeristen zoals u.

Campings in de buurt

Populairste steden