Een merk easyvoyage

Camping Les Berges De L'iton

Les Berges De L'iton Hoog-Normandië - BRETEUIL visuel 1/2
Les Berges De L'iton Hoog-Normandië - BRETEUIL visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Berges De L'iton op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping Les Berges de l'Iton is gelegen in Hoog-Normandië in het zuiden van het departement Eure op het platteland in een bevoorrechte en rustige. Het ligt dicht bij Perche en Basse-Normandie. Je verblijft op 1:15 van Parijs en Rouen op gelijke afstand van de steden Dreux en Evreux in de buurt van grote bossen.

Percelen van 70 tot 120 m² wachten op tent, caravan of camper, waarvan sommige het hele jaar door te boeken zijn om het hele seizoen van 1 april tot 30 september van uw groen te genieten. Plantenhagen en bomen worden geplant om schaduw en privacy voor uw verblijf te geven.

Stacaravans zijn te huur en bieden plaats aan maximaal 4 vakantiegangers. Elke kamer heeft een buitenruimte om te genieten van de Normandische zon en de frisse lucht.

U zult genieten van Iton die langs de camping en de vijver stroomt voor prachtige vissen. Badliefhebbers zullen blij zijn met het binnenzwembad en de buitenruimte.

On-site fast food is geopend met verkoop van afhaalmaaltijden en drankjes. Het etablissement biedt ook wi-fi, een wasserette, een jeu de boules en een speeltuin voor kinderen. Op 300 m vindt u alle lokale winkels, zoals bakkerijen, supermarkt, apotheek en restaurants.

Ga op avontuur in de omgeving om door de bosjes en bossen te bladeren en de lokale fauna en flora te observeren. De Eure is een landelijke afdeling met tradities om te ontdekken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden